PRPA, BATO: Ove godine moram da budem na najvišem nivou - dolazi Đoković!
Foto: Starsport©

nije više prvi favorit

PRPA, BATO: Ove godine moram da budem na najvišem nivou - dolazi Đoković!

Shvatio je da će imati najjaču moguću konkurenciju

Objavljeno:

Novak Đoković je iznenadio mnoge da u finišu sezone zaigra na turniru iz serije 250 u Beču na kome nije igrao nekih 12-13 godina i da preskoči kasnije Masters u Parizu.

Srpski teniser je razloge za svoju takvu odluku naveo na konferenciji za medije koju je održao u četvrtak u Beogradu, a interesantno njegov dolazak u Beč je već uterao strah rivalima koji su viđeni kao favoriti za titulu.

Domaći teniser Dominik Tim koji brani titulu od prošle godine odmah je rekao da ove godine mora da se bolje pripremi, jer je svestan da sad nije ni prvi favorit, niti da mu je konkurencija slaba.

- Beč mi je bitan cilj svake godine, tako da sam potpuno fokusiran na to. U petak dolazim u 'mehur' i imaću tri ili četiri dana za kvalitetan trening, kako bi se što bolje spremio za utorak. Biće neophodno da budem na najvišem nivou ove godine jer je 'spisak' veoma ozbiljan, posebno jer je tu i Novak Đoković - rekao je Tim tamošnjim medijima.

Inače, ovo će mu biti prilika i da malo uzvrati gostoprimstvo srpskom teniseru koji ga je ugostio u Beogradu u junu na Adria Turu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.