NADAL: Novak je odmah upao u očaj! Video je da mu ni drop šotovi ne pomažu!
Foto: EPA/Yoan Valat

sve je jasno

NADAL: Novak je odmah upao u očaj! Video je da mu ni drop šotovi ne pomažu!

Stric i bivši trener španskog tenisera je malo analizirao šta se desilo u finalu Rolan Garosa

Objavljeno:

Rafael Nadal je u nedelju pobedio Novaka Đokovića u finalu Rolan Garosa i ispisao istoriju tenisa.

Španski igrač je osvojio svoj 13. šampionski pehar u Parizu i izjednačio se sa 20 osvojenih Gren slemova sa Rodžerom Federerom, te su sada njih dvojica najtrofejniji teniseri u istoriji.

"Bik sa Majorke" je u finalu protiv najboljeg igrača sveta odigrao sigurno jedan od svojih najboljih mečeva ne samo na Rolan Garosu, već na šljaci, o čemu govori da je oduvao Novaka u prva dva seta.

foto: AP/Daniel Reinhardt

Upravo analizu svega toga je uradio Nadalov stric i nekadašnji trener, Toni Nadal, koji ističe da je Đokoviću bilo jasno od prvog gema da nema nikakve šanse protiv njegovog bratanca.

- Oni su potpuno različiti i to je ovaj meč činilo toliko teškim. Na stranu sve ovo, ulozi su bili visoki. Rafa je znao da ima šansu da stigne Rodžera Federera i isto tako je znao koliko bi poraz bio skup. Biti neporažen u finalima Rolan Garosa je velika stvar, a Novak bi ozbiljno zapretio da je pobedio. Oni su bili poput dva gladijatora, a Rafa je odigrao jedan od najboljih mečeva na "Šatrijeu". Od samog starta je imao 40:15 i to je uzdrmalo Novaka. Đoković je odmah upao u očaj. Video je da je moj bratanac nepobediv i da ni drop šotovima ne može da ga uzdrma - rekao je Nadal.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.