ŠPANAC BEZOBRAZNO ISPROZIVAO ĐOKOVIĆA: Čim mu ne ide, on traži pomoć lekara! Radi to tako celu karijeru!
Foto: EPA/Julien De Rosa

loš gubitnik

ŠPANAC BEZOBRAZNO ISPROZIVAO ĐOKOVIĆA: Čim mu ne ide, on traži pomoć lekara! Radi to tako celu karijeru!

Izgleda da Karenjo-Busta nije se pomirio s porazom

Objavljeno: 08:54h

Novak Đoković pobedio je Pabla Karenja Bustu u četvrtfinalu Rolan Garosa, al španski teniser izgleda nije lako podneo ovaj poraz.

On je posle meča prozvao prozvao srpskog tenisera da je ponovo u trenucima kad mu nije išlo na terenu opet zvao lekarsku pomoć, te je još jednom istakao da to radi tokom čitave karijere.

- Svaki put kada se stvari zakomplikuju, Novak traži medicinsku pomoć. Radi to već dugo. Već sam to znao. Znao sam šta će desiti na US Openu, šta će se desiti ovde i šta će se i dalje dešavati - rekao je španskim novinarima Karenjo-Busta, mada Đoković nije zvanično zatražio medicinski tajm-aut.

foto: EPA/Ian Langsdon

Prethodno, u delu konferencije na engleskom jeziku, 29-godišnji Španac je o istoj temi rekao:

- Ali to je normalno, zar ne? On to uvek radi. Poslednjih godina to uvek radi kada ima probleme na terenu. Ne znam, možda je do pritiska ili je to nešto što mora da uradi. Mislim, nastavlja da igra normalno, zar ne? Ne znam je li to stvarno mentalno ili je u pitanju bol, nešto hronično s ramenom. Pitajte njega - rekao je Karenjo-Busta.

Inače, Đoković nijednom nije zatražio medicinski tajm-aut, već je samo tokom prvog seta imao malu masažu vrata, a taj deo igre je pripao Špancu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.