NE VRIŠTI MI U FACU: Novi skandal na Rolan Garosu, sudija razdvajao tenisere da se ne pokolju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Eurosport

auuu

NE VRIŠTI MI U FACU: Novi skandal na Rolan Garosu, sudija razdvajao tenisere da se ne pokolju! (VIDEO)

- Nemoj se ponašati kao dete. To je smešno

Objavljeno:

Otkako je sve počelo u nedelju, na Rolan Garosu definitivno nije dosadno. Iz nekog razloga kod mnogih je igrača dosta tenzija, imuni nisu čak ni oni u parovima.

Pa je tako skoro došlo do fizičkog sukoba u dvoboju Dena Evansa i Huberta Hurkaša te Marsela Demolinera i Metjua Midelkopa. Nakon što su Evans i Hurkaš osvojili poen za 5-2 u trećem setu, tj. Midelkop izbacio lopticu u aut, Britanac se glasno izderao:

- C'mooooooooon!

Njegovom je protivniku to zasmetalo, s razlogom jer nepisani sportski i teniski bonton piše da se to ne radi na taj način kada protivnik napravi pogrešku, pa je dobacio Britancu.

- Nemoj se ponašati kao dete. To je smešno.

Evansu ta opaska nije sela pa se odmah ustao s klupe i krenuo u raspravu s Holanđaninom, a samo zahvaljujući pravovremenom silasku glavnog sudije sa stolca, ostala je verbalnog karaktera.

- Nisam ti ništa učinio. Samo kažem da mi se ne dereš u lice. To je sve.

Evans je potom glavnog sudiju pitao je li čuo što je Midelkop rekao, očito tražeći opomenu, no nakon još malo rasprave glave su se ohladile. U prolazu su se čak i rukovali laktovima, a Evansu je i to zasmetalo jer je osetio da ga je Midelkoop malo prejako udario.

Ako je Holanđanin, između ostalog, želeo malo i poremetiti nalet protivnika, delimično je uspeo u tome jer su se on i Demoliner vratili u meč i izednačili na 5-5, no nisu povratak pretočili u preokret izgubivši sljedeća dva gema.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.