ĐOKOVIĆ ISKREN: Sam sam kriv! Moram sad da uradim domaći za sutra!
Foto: EPA/Clive Brunskill

o meču četvrtfinala

ĐOKOVIĆ ISKREN: Sam sam kriv! Moram sad da uradim domaći za sutra!

Srpski teniser je priznao da je zakomplikovao sebi život u meču sa Kepferom

Objavljeno: 17:51h

Morao je dobro da se preznoji i namuči Novak Đoković da bi stigao u polufinale Mastersa u Rimu.

Iako je furiozno startovao, Dominik Kepfer, ga je potom prilično mučio, mada, ako ćemo iskreno, više je Srbin sam sebi zakomplikovao život u ovom četvrtfinalnom meču, jer je izgubio maltene dobijeni drugi set.

- Svaka mu čast kako se borio i vratio, ali sebe moram da krivim što sam morao da igram treći set. Imao sam brejk i servis, sve je izgledalo dobro, ali ovo je šljaka i sve može da se promeni u sekundi - rekao je Novak na engleskom jeziku posle meča.

foto: EPA/Angelo Carconi

Nemački teniser je tek 97. na ATP listi, a više od dva sata je mučio prvog igrača planete.

- Znam ga prethodnih nekoliko godina, fin je momak, ima nezgodan levoruki servis, pogađa čudne uglove. Kada oseća lopticu ulazi i na forhend i bekhend. Njegova igra je idealna za ovu podlogu - dodao je Novak.

Sledeći rival je Kasper Rud iz Norveške.

- Još jedan specijalista za šljaku. Na njoj se oseća najkomfornije, u polufinalu je. Znam da sam favorit zbog ranga, ali sve je moguće. Pogledaću ga, uradiću 'domaći zadatak' i biti spreman za sutra.

foto: EPA/Clive Brunskill

Potom se Đoković obratio i na srpskom jeziku.

- Vodio sam 6:3. imao brejk i lopte za dupli brejk. Imao sam neke nekaraktersitčne greške. Ali ako se očekuje takav pad u igri negde, to je šljaka gde se lako promene stvari. U trećem setu sam odigrao dosta dobro i čvrsto, tu sam zadovoljan. U polufinalu sam i spremamo se za sutra - istakao je Novak.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.