NOVAK VAS SMRVI NA TERENU: Italijan koji je izvređao srpske tenisere otkrio koji nadimak ima Đoković među igračima!
Foto: EPA/Scott Barbour

zna iz prve ruke

NOVAK VAS SMRVI NA TERENU: Italijan koji je izvređao srpske tenisere otkrio koji nadimak ima Đoković među igračima!

Italijan je veliki prijatelj srpskog tenisera

Objavljeno: 12:05h

Fabio Fonjini poslednjih dana je u žiži teniske javnosti zbog objavljivanja svoje autobiografije u kojoj je otkrio brojne detalje i tajne sa Tura koje su pak izazvale veliku pažnju.

Osim toga što je sve srpske tenisere, osim Novaka Đokovića, nazvao ciganima, "jer su se tako i oni odnosili prema njemu" upravo je jedan deo svoje knjige posvetio najboljem teniseru sveta.

Nije tajna da su Fabio i Novak prijatelji i imaju simpatije jedan za drugog i često se druže.

foto: EPA/ JULIEN DE ROSA

Italijanski teniser je u knjizi pričao i o njihovom rivalstvu, ako ono uopšte postoji s obzirom da je Đoković svih 8 međusobnih susreta lagano dobio, a kako to izgleda na terenu iz njegovog ugla kada se nađe nasuprot jednog od najboljih u istoriji otkrijte u sledećim citatima.

- Protiv Đokovića je veoma teško. Kada igrate protiv njega on vas 'smrvi'. Njegov ritam je toliko dobar da izgubite sposobnost razmišljanja.

- Đokovića mnogi zovu 'Plastični čovek' (Plastic man) zbog njegove sposobnosti da se savija kao da je napravljen od gume. U njegovim očima se vidi pobeda i odlučnost svetskog 'broja 1' - napisao je Fonjini.

foto: AP

A o prijateljstvu s njim kaže:

- Činjenica da Đoković nije samo još jedan igrač, već mi je i prijatelj, čini stvari težim. Moji najbolji mečevi sa njim su bili oni kada smo bili jedan pored drugog u dublu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.