KAKAV PODLAČKI NAPAD NA NOVAKA!!! Amerikanci ga već OTPISALI, kažu da su ZVEREV I TIM NOVI KRALJEVI TENISA!
Foto: EPA/Jason Szenes

nastavlja se

KAKAV PODLAČKI NAPAD NA NOVAKA!!! Amerikanci ga već OTPISALI, kažu da su ZVEREV I TIM NOVI KRALJEVI TENISA!

Kao nove vodeće igrače svetskog tenisa, Amerikanci vide upravo večerašnje finaliste - Dominika Tima i Aleksandra Zvereva

Objavljeno:

Da li je finale ovogodišnjeg US opena početak kraja za Novaka Đokovića i veliku trojku svetskog tenisa?

Ako pitate Amerikance, odnosno Skota Glisona iz USA Today, reklo bi se da jeste, mada oni će uvek naći način da ponize Đokovića i napadnu ga svim silama.

Poenta ovog malicioznog teksta koji naravno dolazi "preko bare", je ta da će prvi put od 2016. godine neki teniser koji nije Đoković/Nadal/Federer osvojiti Gren slem.

Podsetimo, poslednji put je to bio Sten Vavrinka, koji je to učinio pomenute 2016. godine, kada je u finalu na Flešing Medouzu bio bolji od upravo Novaka Đokovića, iliti "najvećeg neprijatelja" američkog naroda.

Njihovi novinari služe se činjenicom da je najboljoj svetskoj trojci karijera na izmaku zbog godina, a vode se i time da nakon diskvalifikacije Đokovića sa US opena više ništa neće biti isto.

foto: EPA/jason szenes

Federer je blizu 40. i on muči muku sa svojim kolenom, pa je i njegova karijera čini se na samom zalazku, ali Nadal je i dalje u vrhunskoj formi iako je pet godina mlađi od Švajcarca.

On je namenski preskočio US open, što zbog koronavirusa, što zbog toga da bi se još bolje spremio za njegov omiljeni Gren slem - Rolan Garos, koji je osvajao neverovarnih 12 puta.

Kao nove vodeće igrače svetskog tenisa, Amerikanci vide upravo večerašnje finaliste - Dominika Tima i Aleksandra Zvereva.

foto: Starsport©

Tim je star 27 leta, dok je Nemac ruskog porekla navršio tek 23 godine izuzetan potencijal, a prema rečima američkih novinara "velika trojka svetskog tenisa je zamaglila njegov uspon".

U novu trojku mogao bi da upadne i Stefanos Cicipas, pomalo ekscentrični teniser, takođe u najboljim godinama, ali čini se da trenutno nije kapacitet za sam vrh.

Bilo kako bilo, Amerikanci su već otpisali Novaka Đokovića zbog jedne banalne situacije i prenemaganja gospođe Laure Klark, ali svetski broj jedan je gomilu puta izlazio iz takvih situacija kao pobednik, pa nema sumnje da će im i ovaj put zapušiti usta. Ne lopticom, nego reketom.

I da ne zaboravimo, pitaju se i Federer i Nadal...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.