RECITE MI DA TO NIJE UPRAVO IZJAVIO! Bekera opčinila Srpkinja Marijana, optužen za seksizam usred prenosa meča!
Foto: Twitter / Printscreen

udar na nemca

RECITE MI DA TO NIJE UPRAVO IZJAVIO! Bekera opčinila Srpkinja Marijana, optužen za seksizam usred prenosa meča!

Čuveni teniser i zavodnik očigledno je preterao u svojim komentarima na račun Srpkinje koja sudi na US openu

Objavljeno:

Teniski svet se obruši na Borisa Bekera i to zbog seksističkih komentara koje je uputio načun Marijane Veljović, teniske sutkinje iz Srbije.

Atraktivna Kragujevčanka spada u sam krem sudija i bila je sudija u stolici na meču Aleksandaera Zvereva i Pabla Karenja Buste u polufinalu US opena, a nemački bivši teniser nije mogao da ne izdrži i ne prokomentariše njen fizički izgled.

foto: EPA/Focke Strangmann

Nekadašnji trener Novaka Đokovića koji sada radi kao teniski komentator na "Eurosportu" je tokom prenosa kada se pojavila Srpkinja, dao komentar koji malo prelazi granice običnog komplimenta.

- Moram da kažem da je sudija veoma slatka. Bitno je da je jelo i ukusno i lepo izgleda - između ostalog rekao je Nemac koji je poznat po svojoj slabosti prema lepim ženama.

foto: Sportklub, Printscreen

Istog trenutka to je izazvalo žestoke reakcije teniske javnosti na društvenim mrežama koja je optužila Bekera za seksizam.

- Ne može biti ozbiljno! Molim vas recite mi da to nije rekao u 2020. godini - glasi jedan od komentara, a sve to prenosi švajcarski "Blik".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.