ĐOKOVIĆ SE POVUKAO U SEBE I PATI! MNOGO GA BOLI SVE! Novakov bivši trener otkrio u kakvom se stanju nalazi!
Foto: Profimedia

ispričao sve

ĐOKOVIĆ SE POVUKAO U SEBE I PATI! MNOGO GA BOLI SVE! Novakov bivši trener otkrio u kakvom se stanju nalazi!

Štepanek je rekao da se Novak nosio sa velikim pritiskom i da ga je to savladalo

Objavljeno:

Novak Đoković je bio na korak od nove Gren slem titule i osvajanja US opena, ali onda trenutak nepažnje i ljutnje je sve to odneo i to na kakav način. Najbolji igrač planete je u osmini finala diskvalifikovan zato što je pogodio, nenamerno, linijskog sudiju lopticom u vrat.

Sve to je veoma teško palo srpskom teniseru, što je potvrdio za "CNN" i njegov nekadašnji trener i dobar prijatelj Radek Štepanek.

- Znam da se povukao u sebe i da je jako tužan. Pati jer je to učinio bez namere i ta činjenica samo pojačava njegovu bol. On je jako osetljiva osoba. Teško mu je jer znamo koliko je gladan za trofejima i ima želju da postane čovek s najviše osvojenih Gren slemova. Uveren sam da je znao, da smo svi znali, da mu je ovaj u Njujorku bio nadohvat ruke. Sve te okolnosti čine ga još tužnijim, jer i on sam zna da je to što je uradio bilo pogrešno - rekao je Čeh.

foto: AP/Dita Alangkara

Bivši češki teniser navodi da je u poslednje vreme bio jako veliki pritisak na najboljem igraču sveta.

- Očigledno je veliki pritisak na Novaku i s vremenom su ga kritike savladale. Teško mu je. Trudi se da bude što bolji. Do kraja karijere možda bude najveći teniser svih vremena. Ali svi smo ljudska bića. I imamo pravo na grešku - rekao je Štepanek.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.