NAJPOZNATIJI AMERIČKI NOVINAR ZGROŽEN: Ne može da veruje šta su uradili Noletu, pobesneo zbog poteza Mekinroa!
Foto: Printskrin/Youtube

rekacije

NAJPOZNATIJI AMERIČKI NOVINAR ZGROŽEN: Ne može da veruje šta su uradili Noletu, pobesneo zbog poteza Mekinroa!

- To nije uradio namerno. Stvarno nije. Kaznite ga, oduzmite mu poen ili set, ali da ga pošaljete kući - istakao je Smit.

Objavljeno:

Poznati američki novinar i analitičar Stiven A. Smit zgrožen je zbog izbacivanja Novaka Đokovića sa US Opena, a imao je šta da kaže i na račun Džona Mekinrioa.

- Zgrožen sam. Hoću da budem fer i oprezan kada ovo budem rekao. Džon Mekinro je izvanredan teniski stručnjak. Ako se tačno sećam četiri puta je bio najbolji teniser na svetu, ima jedan Grend slem... Znamo sva njegova dostignuća. Bio je bio vatren momak. To znamo. Ali on nikako ne može da se pojavi na televiziji i priča kako ga je Đoković razočarao. Pomislio sam odmah, šta? Džon Mekinro? Isti onaj Džon Mrekinro koji se svađao sa sudijama.

- On je u njegovo vreme radio još šokantnije stvari nego što je ovo bilo. Đoković je napravio grešku. Ne pokušavam da ga opravdam. Bilo je slučajno. Nije ni gledao u sudiju. Imamo globalnu pandemiju, top igrače koji nisu hteli da učestvuju i imamo najboljeg igrača na svetu koji se pojavio da igra za vreme pandemije, kada nije ni morao. I izbacili ste ga. Šaljete ga kući zbog jedne nenamerne greške. Mora da se šalite sa mnom. To nije uradio namerno. Stvarno nije. Kaznite ga, oduzmite mu poen ili set, ali da ga pošaljete kući - istakao je Smit.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.