JAKO ČUDNE BEKEROVE REČI O NOVAKU: Bio mu je trener, a OVAKO komentariše njegovu diskvalifikaciju!
Nole i Beker, Foto: Printscreen/Youtube

HM...

JAKO ČUDNE BEKEROVE REČI O NOVAKU: Bio mu je trener, a OVAKO komentariše njegovu diskvalifikaciju!

- Najveća zvezda turnira ga je napustila, teška odluka, ali prava. Možda je odlazak sa terena bio najteži trenutak Noletove karijere. Bio je u formi života, neporažen na 26 mečeva, trebalo je da uzme 18. gren slem u karijeri - kaže Boris Beker

Objavljeno:

U razgovoru za Eurosport, bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker imao je šta da kaže povodom diskvalifikacije njegovog doskorašnjeg štićenika.

- Šokiran sam, kao i svi. Novak i ja se dugo poznajemo, nazivamo se porodicom. Ovo je verovatno najteži trenutak njegove profesionalne karijere. Nije prekršio pravila, ali odluka je ispravna - počeo je Nemac.

- Nole je imao nekoliko set lopti i Karenjo Busta je uspeo da odbrani to. Noletu se nije svideo drop šot posle koga je primio poen i tada je pogubio nerve. Srećom da nije bilo ljudi, nije bilo nikoga na tribinama, pa tada niko nije pogođen. Frustracije su krenule da se nagomilavaju. Sledeća loptica pogodila je sudiju u grlo, pala je i pokušavala je da uhvati vazduh. Nije bilo namerno, nije želeo on to, ali udaranje loptice u pravcu sudije nije po pravilima. Teška situacija. Supervizori su došli i već smo odmah mogli da vidimo šta će da se desi - kaže Beker.

Boris Beker
Boris Beker foto: EPA/Focke Strangmann

- Najveća zvezda turnira ga je napustila, teška odluka, ali prava. Možda je odlazak sa terena bio najteži trenutak Noletove karijere. Bio je u formi života, neporažen na 26 mečeva, trebalo je da uzme 18. gren slem u karijeri.

- Znao je tačno šta je uradio. Veliki je sportista, jak karakter, vratiće se i posle ovoga. Već znamo da ćemo imati novog šampiona turnira u muškoj konkurenciji, a ovako smo u ranoj fazi turnira.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.