MATS VILANDER KONAČNO PRIZNAO: Novak Đoković je nepobediv!
Foto: Profimedia/AP

pohvale na račun srbina

MATS VILANDER KONAČNO PRIZNAO: Novak Đoković je nepobediv!

Legendarni Šveđanin je istakao da Srbin nema dostojnog rivala na US openu

Objavljeno:

Novak Đoković je uspešno preskočio i drugu prepreku na US openu, pošto je u drugoj rundi pobedio Kajla Edmunda uz izgubljen set, a taj meč je analizirao i bivši Gren slem šampion, sada komentator "Eurosporta", Mats Vilander.

Čuveni Šveđanin je stavio do znanja da bi u Njujorku najveći protivnik Novak mogao da bude samom sebi, u trenucima kada izgubi koncentraciju.

- Novak Đoković će verovatno zahvaljivati sebi što je u sredu izgubio prvi set protiv Kajla Edmunda jer ga je to nateralo da igra uprkos zaostatku i primoralo da osvoji četiri, pet gemova u drugom setu da ne bi došao opet u nezgodnu situaciju. Rekao bih da će mu ta činjenica da je izgubio pomoći, posebno kad bude igrao protiv nekoga kao što je Štruf koji servira "bombe" konstantno i koristi šanse stalno. Jan-Lenard će svakako biti spremniji - rekao je Vilander.

foto: Printscreen/Youtube/Djoker Nole

Njegov protivnik u narednom meču biće Jan-Lenard Štruf, a Mats Vilander smatra da ni Nemac, niti bilo koji drugi igrač koji učestvuje na US openu mogu da ugroze najboljeg tenisera sveta.

- Istovremeno, Novak jednostavno uživa u svom malom svetu jer kad nema navijača da ga ometaju i može da radi šta god hoće u smislu gestova i govora tela. To zavisi od njega. Ako Novak izgubi koncentraciju onda Štruf može da bude problem, ali ne vidim kako to može da se desi. Novak je nepobediv u ovom trenutku - poručio je Vilander.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.