IPAK ĆE BITI PUBLIKE U NJUJORKU, I TO ONE NAJTEŽE: Novak otkrio novi detalj vezan za Sinsinati i US open!
Nole, Foto: Mario Ćužić / HTS

LEGENDA IMA REČ

IPAK ĆE BITI PUBLIKE U NJUJORKU, I TO ONE NAJTEŽE: Novak otkrio novi detalj vezan za Sinsinati i US open!

Novak je jedan od retkih igrača koji je odabrao mogućnost da bude u privatnoj kući

Objavljeno:

Najbolji svetski teniser Novak Đoković oglasio se preko Sport kluba pred početak Sinsinati mastersa, koji se ove godine, usled pandemije koronavirusa, održava u Njujorku i to bez publike.

- Jesam zamislio kako će to da izgleda i izgledaće vrlo slično atmosferi koja vlada sada u nedelji treninga. Sve lože koje su obično namenjene sponzorima – ima ih 60 u dva nivoa – sada pripadaju nosiocima i članovima njihovih timova. Oni će biti tu i gledaće mečeve, to im je prebivalište za vreme boravka na terenima - počinje Đoković za Sport klub i nastavlja:

- Odlično je što sam već imao četiri-pet treninga na stadionu Artur Eš pred tom 'publikom', da se malo naviknem na njihovo prisustvo – jeste pritisak kada te najveći rivali gledaju kako treniraš i igraš. To će biti slučaj i kada počne turnir, tako da je ova sedmica bila dobar uvod.

Nole
Nole foto: EPA/Jason Szenes

Kako će se Nole radovati?

- Kako ću se radovati i slično, to ne mogu da ti kažem sada stvarno... Nedostajaće sigurno energija publike, ali s druge strane, to su uslovi koje moramo da prihvatimo u ovoj situaciji. Ipak, jedno je to reći sebi i pripremiti se na taj način, a drugo je doživeti. Treba da doživim da bih stvarno apsorbovao u telu i umu. Iskreno, jedva čekam da krene, spreman sam.

Novak je jedan od retkih igrača koji je odabrao mogućnost da bude u privatnoj kući.

- Neću previše da ulazim u detalje o kući iz poštovanje prema vlasniku i drugim igračima. U suštini, mnogo stvari moramo sami da radimo jer, osim nas, pristup ima jedino čistačica, koja dolazi kada mi nismo tu. Apsolutno smo sami, ali snalazimo se, odrasli smo ljudi - smeje se Novak i dodaje:

- Lepo nam je zajedno, igramo karte i razne društvene igre, Goran slabo pobeđuje, ali dobro, možda će mu krenuti sledeći put.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.