Njima ne odgovara da Đoković bude prvi na svetu: Legenda svetskog tenisa osula paljbu po svima kojima Novak smeta!
Foto: EPA/Jason Szenes

bez uvijanja

Njima ne odgovara da Đoković bude prvi na svetu: Legenda svetskog tenisa osula paljbu po svima kojima Novak smeta!

Federer neće nastupiti na US Open-u sigurno zbog povrede, dok Rafael Nadal će se sačuvati za svoju omiljenu podlogu šljaku

Objavljeno:

Poznati teniski trener Nikola Pilić, koji je jedan od najzaslužnijih za razvoj najboljeg teniseraa sveta Novaka Đokovića, izjavio je da bi srpski teniser trebao da nastupi na US Open-u.

– Ne znam da li je Novak već odlučio o nastupu u Njujorku. Ukoliko može trenirati svaki dan i ima mogućnost da se za mečeve priprema na pravi način, onda bih mu savetovao da učestvuje na US openu. Mada, pitanje je šta će se sve dešavati u narednih mesec dana, jer u Americi još vlada haos kada je reč o pitanju epidemije korone, koja dnevno odnese više od 1000 života - izjavio je Pilić za “Glas Srpske”.

Federer neće nastupiti na US Open-u sigurno zbog povrede, dok Rafael Nadal će se sačuvati za svoju omiljenu podlogu šljaku. Novak ima priliku da osvoji još jedan grend slem.

foto: Starsport©

– Da, Novak bi bio veliki favorit, ali to ne znači da će pehar i osvojiti. Morate “vezati” dve dobre sedmice, ne smete imati “crni dan”. Svašta se može desiti, nema garancija za bilo šta.

Prokomentarisao je Pilić i histeriju koja vlada prema Novaku u pojedinim medijima.

– Zapadnom mejnstrimu ne odgovara da jedna mala Srbija ima najboljeg na svetu. Zato Federera i Nadala dižu u nebesa, a Nole zaslužuje mnogo više. Takav nepravedan odnos je Đokovićevo “gorivo” u zadnjih desetak godina.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.