HVALA TI, SVETLOSTI NAŠA: Mlada Fatma iz Novog Pazara napisala dirljivo pismo velikom Novaku! Da se čovek naježi!
Novak Đoković, Foto: Starsport©

poruka iz novog pazara

HVALA TI, SVETLOSTI NAŠA: Mlada Fatma iz Novog Pazara napisala dirljivo pismo velikom Novaku! Da se čovek naježi!

"Hvala svetlosti naša, naš Čoveče! Crni oblaci nadviše se nad životima naše male varošice velikog srca, varošice dobrih, vrednih, poštenih ljudi, velikih duša koje ovozemaljska pošast čiji smo svedoci i koju trenutno živimo preti da pokosi. Trenutak života za sve nas Novopazarce tužan, težak i crn"

Objavljeno:

Veliki je čovek Novak Đoković to znaju i ptice na grani, a ponovo je ispao car kada je donirao pet miliona dinara koronavirusom ugroženom Novom Pazaru.

Na njegov novi prelep gest reagovala je mlada srpska teniserka Fatma Idrizović, FED kup reprezentativka naše zemlje, obrativši se na Instagramu.

"Hvala svetlosti naša, naš Čoveče! Crni oblaci nadviše se nad životima naše male varošice velikog srca, varošice dobrih, vrednih, poštenih ljudi, velikih duša koje ovozemaljska pošast čiji smo svedoci i koju trenutno živimo preti da pokosi. Trenutak života za sve nas Novopazarce tužan, težak i crn".

foto: Profimedia

"I kad smo potonuli, kada su nam sve nade usahle da se ovom crnilu može stati u kraj, heroj naših srca je još jednom ulio taj eliksir života, vratio veru u bolje sutra, dao nam nova krila da se vinemo iz tog korona mulja. Hvala Novače, veliko i večno hvala za svu tvoju dobrotu koja je neizreciva. Večno ćeš biti u našim mislima, molitvama, vekovima će se tvoja dobrota prepričavati i veličati, jer ti to zaslužuješ svetlosti naša!", napisala je mlada Fatma na Instagramu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.