POSLE NOLETA, CINKAROŠ KIRJOS NAPAO I BEKERA: Još si veća krofna nego što sam mislio! Nemac mu brutalno odgovorio!
Boris Beker i Nik Kirjos, Foto: AP, Profimedia

RAT!

POSLE NOLETA, CINKAROŠ KIRJOS NAPAO I BEKERA: Još si veća krofna nego što sam mislio! Nemac mu brutalno odgovorio!

Teniski svet ovih dana ni u jednom momentu ne miruje...

Objavljeno:

Nik Kirjos nastavlja da "plete" po poznatim ljudima iz sveta tenisa, ovog puta zbog neodgovornosti tokom koronavirusa. Antipatični Australijanac je u proteklom periodu kritikovao Novaka Đokovića, a potom i Aleksandra Zvereva.

Oni su se našli na njegovoj meti pošto su bili deo “Adrija tura”, takmičenja koje je prekinuto zbog koronavirusa.

Australijanac je posebno obratio pažnju na Zvereva, koji je najavio da će ostati u izolaciji, ali je potom snimljen na žurci.

- Ja ne volim cinkaroše! Svako ko cinkari svog kolegu nije moj prijatelj. Pogledaj se u ugledalo ako misliš da si bolji od nas - naveo je Beker obrativši se Kirjosu.

Usledio je odgovor…

- Za ime Boga, Borise, ja se ne takmičim niti pokušavam da bacim nikoga pod autobus. Ovo je globalna pandemija i ako je neko idiot kao Aleks da uradi ono što je uradio onda ću ga ja prozvati zbog toga. Prosto je - istakao je Kirjos.

Beker kao da nije ni pročitao šta je Kirjos napisao.

- Svi živimo u pandemiji koja se zove kovid-19. Užasno je što je ubila toliko ljudi. Trebalo bi da zaštitimo svoju porodicu i voljene i da pratimo savete, ali i dalje ne volim cinkaroše.

Kirjosu se nije svideo termin "cinkaroš" (odnosno "rat" na engleskom, u slengu).

- Cinkaroš? Jer sam nekoga prozvao za neodgovornost? Na čudan način vidiš situaciju, šampionu. Ja se samo brinem za ljude. I to dok moja porodica i porodice širom sveta rade ono što bi trebalo, a onda dođa jedna guska i mlatara rukama, e onda ću nešto da kažem - napisao je Kirjos i dodao:

Onda je usledila još brutalnija konstatacija:

- Boris Beker je još veća krofna nego što sam mislio. Može da udari volej, ali očito da nije baš najoštriji kada treba da podeli neku svoju misao - napisao je Kirjos o bivšem Noletovom treneru.

Usledio je brz odgovor:

- Smešan si momak. Kako je tamo dole? Da li poštujete sve preporuke? - upitao ga je Beker.

- Haha, ne, brate, ja sam dobro. Nemoj da se praviš kao da si mi prijatelj sada pošto sam te razbio rečima - odgovorio mu je ljuti Kirjos.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.