Ana je ponovo srpski broj 1, Mari smanjio zaostatak i čeka nas velika borba Noleta i njega do kraja godine!
Foto: Reuters, Fonet

uzbudljiva sezona

Ana je ponovo srpski broj 1, Mari smanjio zaostatak i čeka nas velika borba Noleta i njega do kraja godine!

Viktor Troicki "pao" je za pet pozicija pa sada zauzima 32. mesto sa 1.270 bodova, dok je Dušan Lajović napredovao za jedno mesto
Objavljeno:

Nakon završetka prestižnog Vimbldona izašle su najnovije ATP i WTA liste. Ana Ivanović je ponovo najbolja igračica Srbije pošto je pretekla Jelenu Janković, dok je Nole i dalje prvi reket sveta, ali Endi Mari je smanjio zaostatak i do kraja godine nas očekuje uzbudljivo nadmetanje dva rivala.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah! Đoković nije uspeo da odbrani titulu na Vimbldonu, pošto je u trećem kolu poražen od Amerikanca Sema Kverija, pa je tako izgubio 1.910 bodova, dok je Marej osvojio treći grend slem u sezoni, za razliku od prošle godine kada je eliminisan u polufinalu, te je uvećao svoj bodovni saldo za 1.280 bodova. Srpski teniser na prvom mestu ATP liste ima 15.040 bodova, dok njegov prvi pratilac Marej ima 10.195. Na trećem mestu je i dalje Švajcarac Rodžer Federer sa 5.945 bodova, a četvrti je Španac Rafael Nadal sa 5.290. Švajcarac Stan Vavrinka nalazi se na petom mestu ATP liste sa 4.720 bodova, Japanac Kei Nišikori je šesti sa 4.290, dok je ovogdišnji finalista Vimbldona Miloš Raonić ostao na sedmom mestu sa 4.285.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.