I VAJDA UDARIO NA NOLETOVE PLJUVAČE: To što rade je pogrešno!
Nole i Vajda, Foto: Starsport©

SLOVAK JE LJUT

I VAJDA UDARIO NA NOLETOVE PLJUVAČE: To što rade je pogrešno!

Slovački trener, koji je sa Novakom od 2006. godine, nije u ovom trenutku želeo da se upušta dublje u to na kakav je tretman u medijima naišao najbolji teniser sveta

Objavljeno:

Proslavljeni trener Novaka Đokovića Marjan Vajda pričao je za srpske medije o situaciji koja je nastala u teniskom svetu posle otkrića da je pola igrača koji su učestvovali na Adria Touru pozitivno na koronavirus.

Među njima, naravno, i Nole.

- Ideja organizovanja Adria Tura bila je dobra – očigledno, posle duge pauze na ATP turu, to je definitivno pomoglo igračima da se vrate na pravi put i da uživaju u tenisu u malo drugačijem konceptu. Svi učesnici došli su jer su mere Vlade popustile, te mere su svi poštovali, tako da je pogrešno upirati prstom jer su organizatori definitivno poštovali instrukcije Vlade - kaže Vajda za Sport klub.

Vajda i Nole
Vajda i Nole foto: EPA/Andreu Dalmau

Slovački trener, koji je sa Novakom od 2006. godine, nije u ovom trenutku želeo da se upušta dublje u to na kakav je tretman u medijima naišao najbolji teniser sveta.

- Sada je najvažnije da ostanemo mirni, a Noletu, Jeleni i svim učesnicima želim brz oporavak. Poslao sam Noletu i porodici mnogo podrške i pozitivne energije - dodaje 55-godišnji trener.Đoković je pod Vajdinom trenerskom palicom osvojio 17 gren slem titula.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.