PODRŠKA SA SVIH STRANA: Ti si veliki čovek i naša ikona! Svi bi hteli da imaju jednog Novaka Đokovića!
Foto: Mario Ćužić / HTS

lep gest

PODRŠKA SA SVIH STRANA: Ti si veliki čovek i naša ikona! Svi bi hteli da imaju jednog Novaka Đokovića!

Iz FSS-a su uputili reči podrške najboljem teniseru sveta

Objavljeno:

Podrška Novaku Đokoviću pristiže sa svih strana, posebno od srpskih sportista i sportskih organizacija, a poslednji koji su mu uputili otvoreno pismo podrške u ovim teškim trenucima jesu ljudi iz Fudbalskog saveza Srbije.

- Kad kažeš uspeh misliš na Novaka, kad se traži humanost, onda vidiš Đokovića. Nekoliko godina najbolji sportista sveta, čovek čijim stazama bi mnogi hteli da koračaju, ali ne mogu. Zato Novače, glavu gore, bio si i ostao pre svega veliki čovek, a onda naša ikona.

- Fudbalski savez Srbije je samo jedna od institucija koja ne krije svoj ponos što imamo tebe, jednog od najvećih sportista svih vremena. Poznavajući tvoj karakter, znamo da ćeš posle ovih najtežih i najprizemnijih udaraca biti još jači za sve one koji bi voleli da imaju jednog Novaka. Šampione, do novih pobeda - stoji u poruci Fudbalskog saveza Srbije.

Podsećamo da je Novak trenutno zajedno sa suprugom Jelenom u kućnoj izolaciji pošto je zaražen koronavirusom, a uz to je na meti svetskih medija i javnosti jer je bio inicijator i organizator Adria tura na kome je došlo do širenja korone među teniserima.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.