IZVINJENJE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Pogrešili smo, bilo je prerano...
Foto: Starsport©

pokajao se

IZVINJENJE NOVAKA ĐOKOVIĆA: Pogrešili smo, bilo je prerano...

Teško mu je palo

Objavljeno:

Novak Đoković se oglasio na društvenim mrežama nakon što je potvrdio da on i njegova supruga Jelena imaju koronavirus.

Najbolji teniser na svetu je istakao da mu je veoma žao što se veliki broj učesnika njegovog Adria tura zarazio koronaviruom. Vidi se da je ovo baš teško palo našem Novaku i da se pokajao što je požurio sa organizacijom ovakve manfiestacije.

- Duboko se izvinjavam svima kojima je turnir naneo štetu. Sve što smo organizatori i ja uredili u prethodnih mesec dana, uradili smo sa iskrenom namerama i čistim srcem. Verovali smo da je turnir ispunio sve zdravstvene protokole i da je naš region bio u dovoljno dobrom stanju da ujedini ljude iz filantropskih razloga. Pogrešili smo, bilo je prerano. Ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog apsolutno svakog slučaja zaraze - napisao je Đoković, koji je dodao da će pomoći što je moguće više svima u Beogradu i Zadru.

Ako ste bili na Adrija turu, ili ste bili u blizini nekog od učesnika, molim vas testirajte se i poštujte socijalnu distancu. Za one u Beogradu i Zadru, sa njima ćemo podeliti zdravstvene resurse u bliskoj budućnosti. Ostatak Tura je otkazan i ostaćemo fokusirani na one koji su pogođeni. Moliću se za pun oporavak svih - rekao Novak Đoković-

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.