NOVE, STRAŠNE REČI NA NOVAKOV RAČUN: To se ne radi čak i da ste na Severnom polu!
Novak Đoković, Foto: Mario Ćužić / HTS

OPET UVREDE

NOVE, STRAŠNE REČI NA NOVAKOV RAČUN: To se ne radi čak i da ste na Severnom polu!

U nedelju je objavljeno da je Grigor Dimitrov pozitivan na COVID-19, posle čega je ustanovljeno da su zaraženi Borna Ćorić, Viktor Troicki, kondicioni trener Novaka Đokovića Marko Paniki i trener Grigora Dimitrova Kristijan Groh

Objavljeno: 11:14h

Brazilski teniser Bruno Soareš oštro je kritikovao organizaciju Adria Tura i Novaka Đokovića.

Prvi teniser sveta našao se na meti kritika pošto su se trojica igrača i dvojica trenera zarazila koronavirusom tokom trajanja Adria Tura.

- Definisao bih Adria Tur kao horor šou. Čak i da ste na Severnom polu, sa svime što se trenutno dešava u svetu, ne bi trebalo da idete na žurke i sve to objavljujete na Instagramu. Svedočili smo događaju na kome su se svi neodgovorno ponašali i koji može da ugrozi druge turnire. Đoković je predsednik Saveta igrača... Zaista je komplikovano. Sve negativne posledice će on snositi kao pojedinac, jer je on sve organizovao - rekao je Soareš.

Nole i Serdarušić
Nole i Serdarušić foto: Mario Ćužić / HTS

U nedelju je objavljeno da je Grigor Dimitrov pozitivan na COVID-19, posle čega je ustanovljeno da su zaraženi Borna Ćorić, Viktor Troicki, kondicioni trener Novaka Đokovića Marko Paniki i trener Grigora Dimitrova Kristijan Groh. Najbolji teniser sveta još čeka rezultate svoga testa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.