MOŽEŠ DA IGRAŠ FUDBAL, A NE MOŽEŠ DA ODVOJIŠ 30 SEKUNDI DA SE JAVIŠ NA POZIV? Novi žestoki udar na Novaka Đokovića!
Foto: Starsport©

strašno

MOŽEŠ DA IGRAŠ FUDBAL, A NE MOŽEŠ DA ODVOJIŠ 30 SEKUNDI DA SE JAVIŠ NA POZIV? Novi žestoki udar na Novaka Đokovića!

Jedna od tema razgovora bila je i predstojeća američka turneja, odnosno organizacija US opena i Sinsinatija

Objavljeno:

Američki teniser Noa Rubin javno je u svom podkastu kritikovao prvog igrača sveta Novaka Đokovića. On je na račun najboljeg srpskog sportiste izneo niz kritika.

Rubin smatra da Đoković kao predsednik organizacije igrača nije dovoljno angažovan.

- Pojavile su se te njegove slike kako igra fudbal. Znači može da igra fudbal, a ne može da odvoji 30 sekundi da se javi na grupni čet? - rekao je Rubin, a prenosi "Baseline".

Jedna od tema razgovora bila je i predstojeća američka turneja, odnosno organizacija US opena i Sinsinatija.

- Ne stavljajte sebe u situaciju da se neko oslanja na vas. Ako želite samo da se brinete o sebi, to i radite, ovaj sport je takav, tome i služi. Ali onda nemojte da stavite sebe u poziciju da se drugi oslanjaju na vas. Ako ne mogu da dođem u kontakt sa tobom, ako mi ne pomažeš, ako ne možeš da se javiš na je*eni "Zoom", koja je poenta svega ovoga? - dodao je on.

foto: Starsport©

Rubin kaže da mu nije jasno zašto su vrhunski igrači sumnjičavi prema US opena, koji, iako bi se igrao bez navijača, teniserima bi obezbedio gotovo neokrnjen nagradni fond.

- Činjenica je da im se pruža da igraju turnir sa 95 procenata nagradnog fonda u odnosu na prethodnu godinu. Iako se igra bez navijača, očekuje ih taj novac. I oni se sad žale da fizioterapeuti i maseri koje nudi ATP možda neće biti dovoljno dobri za dve nedelje pripreme pred turnir? Mislim se, umuknite više. Hajde malo da razumete okolnosti koje se dešavaju - zaključio je Rubin.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.