POVRATAK - I ODMAH POBEDA: Jelena Janković i Nole slavili nad Zimonjićem i Olgom!
Divan dan na Dorćolu, bar kada je tenis u pitanju, Foto: Starsport©

SPEKTAKL OTVOREN

POVRATAK - I ODMAH POBEDA: Jelena Janković i Nole slavili nad Zimonjićem i Olgom!

Tokom vikenda, na programu će biti veliki broj mečeva, a ovaj je možda bio i najinteresantniji zbog povratka Jelene Janković na teren

Objavljeno:

Jedno je sigurno - Jelena Janković će morati na ozbiljan oporavak posle ovog fizičkog napora, s obzirom na to da je ona u teniskoj penziji već skoro tri godine, a da je danas odigrala prvi meč u tom periodu.

I to nimalo loš, s obzirom na to da je igrala sa tri aktivna profesionalca u miks dublu.

Jelena i Novak Đoković su se sastali sa Nenadom Zimonjićem i Olgom Danilović u uspeli su da slave sa 7:6 (6) u meču koji se igrao na samo jedan dobijen set.

Pogledajte prvi Jecin poen po "povratku" na teren:

Iako je par sadašnjeg i bivšeg svetskog broja jedan (Nole/Jeca) vodio i 3:0, Ziki i Olga su malo napadali na "penzionerku", izjednačili na 3:3, pa je razmenom servis gemova došlo do taj-brejka.

U tom taj-brejku, odmah su bolje zaigrali Jeca i Novak, tačnije Novak, koji je doneo prednost od dva mini-brejka, bilo je 3:0, ali isto kao i u normalnom delu meča, Ziki i Olga su izjednačili na 3:3, da bi onda opet do prednosti od 4:3 došli ovi prvopomenuti.

Ušlo se u razmenu poena, došlo se do 5:5, a prvu meč loptu imali su ipak Ziki i Olga, i to na Jecin servis, ali je nisu iskoristili, što ipak na kraju jesu uspeli Nole i Jankovićeva koji su na kraju slavili sa 8:6 u taj brejku.

Svi su pazili i da se neko ne povredi. Jelena zbog toga što je potpuno van forme i ritma, a ostali jer ih u nastavku godine verovatno čeka bar jedan deo profesionalne sezone.

Tokom ovog meča, bilo je mesta i za zabavu. Pogledajte:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.