ĐOKOVIĆ OBRADOVAO LJUBITELJE TENISA: Ulaz slobodan za sve, iznenađeni smo!
Foto: Starsport©

sve je spremno

ĐOKOVIĆ OBRADOVAO LJUBITELJE TENISA: Ulaz slobodan za sve, iznenađeni smo!

Jedva čekamo da počne

Objavljeno: 11:52h

Direktor Adria tura Đorđe Đoković otkrio je detalje vezane za turnir koji će se održati u Beogradu, koji počinje 12. juna na terenima TS Novak.

Najmlađi od braće Đokvoić je istakao da su oni kao organizatori iznenađeni interesovanjem za turnir, koji će, prema svemu sudeći, posetiti oko 4800 ljubitelja tenisa.

- Pomalo smo iznenađeni, očekivali smo veliko interesovanje, dolaze velike zvezde. Hvala svima koji su kupili karte, ovo je humanitarni događaj pre svega i hvala svima - rekao je Đoković u Jutarnjem programu RTS.

Evo kako će izgledati program Adria tura.

"Ceremonija otvaranja je u petak, pre svega mi imamo turnir teniskog saveza koji se odigrava tokom cele nedelje, a u petak otvaramo program sa ženskim finalom, potom sledi i muško, a pobednici idu na Adrija tur. Od 16 časova počinje ceremonija otvaranja sa Jelenom Janković, Novakom Đokovićem, Olgom Danilović, Nenadom Zimonjićem i svim ostalim zvezdama - istakao je Đoković i dodao:

- Mi smo u sklopu centra napravili selo za posetioce, gde je ulaz slobodan, na raspolaganju su hrana i piće, video bim uživo prenos sa centralnog terena, očekujemo veliki broj ljudi tu, jer će se Novak i ostali teniseri tu družiti sa svima. Veliki posao odrađen je za kratak vremenski rok i siguran sam da će publika uživati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.