KIRJOS JE BIO MRTAV PIJAN! Uključio sam TV i nisam mogao da verujem šta vidim - Nik je uništavao Nadala!
Foto: EPA/Michael Dodge

koliko je lud!

KIRJOS JE BIO MRTAV PIJAN! Uključio sam TV i nisam mogao da verujem šta vidim - Nik je uništavao Nadala!

- Kako to uspevaš - pitao ga je Louni.

Objavljeno:

Nik Kirjos je jedan od igrača koji uvek zadaju ozbiljne probleme Rafaelu Nadalu, što govori podatak da ga je Australijanac pobedio tri puta, dok je Španac slavio pet puta.

Kirjos je jedan od tenisera od kojih možemo da očekujemo neočekivano, a to je potvrdio u podkastu kod Elioa Lounija.

Australijski teniser se prisetio duela sa Mastersa u Sinsinatiju, kada je bio bolji Nadala sa 6:2, 7:5. Ne bi ovo bilo baš toliko čudno, da Kirjos nije 24 sata pre toga bio mrtav pijan.

"Sećam se da sam bio u hotelskoj sobi. Bio sam kao fetus, leš. Upalio sam TV i video tebe kako 'uništavaš' Rafaela Nadala na betonu - nisam mogao da verujem - rekao je Louni i nastavio:

- Rekao sam ortaku, 'Ne mogu da verujem da Nik ovo radi. Ne samo što razbija jednog od najboljih igrača na svetu, ali on je bio u izlasku sa nama pre manje od 24 sata, prepijan'... Ja ne razumem kako možeš da igraš tenis na tom nivou nakon što si veče pre toga radio to što si radio u izlasku. Kako to uspevaš?

Kirjos se prisetio tog meča.

- Izašli smo, dobro smo se proveli. Mislim da smo se dosta napili. I onda, dan i po kasnije kada sam video žreb, video sam da moram da igram protiv Rafaela Nadala. Samo sam izašao na teren i bio u fazonu da ću igrati iz sve snage. Znao sam da ne mogu baš da se krećem jer sam verovatno i dalje bio mamuran, tako da sam znao da ću morati da serviram iz sve snage, da igram izuzetno agresivno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.