ĐOKOVIĆ JE NAPRAVIO VELIKU STVAR ZA HRVATSKU: Oduševljen je onim što je Srbin uradio!
Foto: Starsport©

ZAHVALAN JE

ĐOKOVIĆ JE NAPRAVIO VELIKU STVAR ZA HRVATSKU: Oduševljen je onim što je Srbin uradio!

Adria Tour je na programu 20. i 21. u Zadru

Objavljeno:

Odluka Novaka Đokovića da organizuje ekzibicioni teniski turnir na Balkanu izazvala je mnogo lepih reakcija, a jedan od onih koji su oduševljeni što će najveće zvezde 'belog sporta' biti na terenima bivše Jugoslavije je Goran Ivanišević.

Legendarni hrvatski teniser je istakao da je Đoković uradio veliku stvar za Hrvatsku, pošto će se turnir nakon Beograda 13. i 14 jul, preseliti u Zadar (20,21. jul).

- Ovo je svetska prilika da prikažemo i Zadar i Hrvatsku u prekrasnom svetlu, kao zemlju oslobođenu koronavirusa i pozovemo turiste. Zadar se pokazao ne samo kao košarkaški grad već i kao teniski grad s ona dva Dejvis kup meča čija je organizacija bila neverovatna. Ne sumnjam da će i ova organizacija proći kako treba i da će svi naši gosti i teniseri koji dođu iz inostranstva biti veoma zadovoljni - rekao je Ivanišević i objasnio detalje.

foto: Printskrin

- Turnir će se igrati na šljaci, bili smo spremni i na beton, ali su se iz Novakovog tima ipak odlučili za šljaku. Čekamo konačnu potvrdu o broju navijača koji će nam biti dozvoljeni. Biće stadion za 9.000 ljudi koji će se montirati ove nedelje, a ja se nadam da će nam dozvoliti pola tog kapaciteta da ipak publika vidi te najbolje igrače na svetu - istakao je Ivanišević za "Večernji list".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.