IZAŠLI SMO NA SASTANAK, A ON JE KONSTANTNO TRČAO U ŽBUNJE: Prelepa Eženi vuče traume, zato tako dugo nema dečka...
Eženi Bušar, Foto: AP/Mark Blinch

NEVEROVATNA PRIČA

IZAŠLI SMO NA SASTANAK, A ON JE KONSTANTNO TRČAO U ŽBUNJE: Prelepa Eženi vuče traume, zato tako dugo nema dečka...

Prelepoj Kanađanki se uopšte ne da...

Objavljeno:

Poznato je da je lepa Eženi Bušar pre nekoliko nedelja svojim fanovima ponudila sebe na aukciji: "Biraj na koji ćeš turnir sa mnom, sediš sa mojim timom u loži, ideš sa mnom na večeru, dobiješ moj potpisani reket!"

Sve je bilo u svrhu osiguranja hrane deci i svima onima koji su najugroženiji tokom pandemije koronavirusa.

Početni iznos bio je 2.500 dolara, a narastao je do fantastičnih 85 koliko je iznosila i završna i ponuda, inače 37. po redu.

- Ljudi, vi ste čudesni. Zahvalna sam svima. Ne mogu dočekati da upoznam pobednika - rekla je Kanađanka tada.

Na taj sastanak srećni dobitnik moraće da pričeka dok se sezona ne vrati u normalu i normalizuje situacija nakon globalne pandemije.

U međuvremenu teniserka je bila na onlajn sastanku sa preduzetnikom Bobom Menerijem, pa je ispitivao o njenim prošlim romantičnim, strasnim, boljim i lošijim izlascima

- Najgori 'dejt' ikad definitivno je bio sa jednim zgodnim dečkom koji je sve dobro isplanirao, ali ispala je totalna katastrofa - pričala je Bušar.

- Došao je po mene popodne pa smo najpre otišli na plažu i tamo nešto usput pojeli jer posle ćemo na večeru. I sedimo mi na plaži, zalazak sunca, polako se upoznajemo, sve kao neka totalna romantika.

Ali momku je to što su usput pojeli napravilo velike probleme, onakve kakve definitivno ne želite na sastanku.

- Otrovao se hranom. Prvo je pokušao da sakrije i ništa nije govorio, ali sve je bilo jasno kad je svakih 20 minuta bežao i svaki put kad se vratio bio sve zeleniji u licu.

Čovek je junački dao sve od sebe, ali nije išlo.

- Plaža i romantika, a mladić povraća i ima proliv pa malo-malo trči iza žbuna ili u toalet! Kad je već jedva hodao, predložio je da ipak preskočimo večeru i sve odložimo za neki drugi put - prisetila se Bušar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.