OTAC BI STAVIO 10 MARAKA NA STO! TO JE BILO SVE ŠTO SMO IMALI! Đoković podsetio Amerikanca na priču o siromaštvu!
Novak Đoković je govorio o svom ocu Srđanu, Foto: Beta/Branislav Božić

bila su teška vremena

OTAC BI STAVIO 10 MARAKA NA STO! TO JE BILO SVE ŠTO SMO IMALI! Đoković podsetio Amerikanca na priču o siromaštvu!

Još jednom se srpski as dotakao teme novca u njegovom životu nekad i sada

Objavljeno:

Novak Đoković je u razgovoru s američkim novinarom Grejemom Bejsindžerom pričao o skoro svakoj temi iz svog života i svakom događaju.

Tako su se u jednom trenutku dotakli i priče o novcu što je podsetilo najboljeg svetskog tenisera na teške dane u detinjstvu kada su njegovi roditelji jedva sastavljali kraj sa krajem.

- O čuvanju novca učiš od svojih roditelja, oni te uče nekim fudamentalnim stvarima u životu. Oni su nas naučili kolika je važnost toga kako čuvaš novac, kako ga trošiš... Mmislim da su uticale i okolnosti u kojima smo odrastali... Moj otac bi dolazio u stan, spustio bi deset maraka na sto i to je bilo sve što smo imali... mislim da su te okolnosti i okolina naučili velikim lekcijama o novcu - ispričao je Đoković.

Nakon tog podsećanja se dotakao i toga šta njemu znači novac.

- Naučili su me da je novac nešto što moraš da poštuješ i vrednuješ zato što moraš da ga zaradiš, da radiš vredno i teško i da ne pripada tebi već da prolazi i dozvoljava ti da živiš lep život ali ti ne daje sreću i radost, to je nešto potpuno drugačije - iskren je teniser.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.