OTKRIVAMO ŠTA ĆE ĐOKOVIĆ MORATI DA URADI JER JE TRENIRAO U ŠPANIJI: Klub iz Marbelje nije znao za zabranu!
Novak Đoković, Foto: Starsport©

MORAĆE OVAKO

OTKRIVAMO ŠTA ĆE ĐOKOVIĆ MORATI DA URADI JER JE TRENIRAO U ŠPANIJI: Klub iz Marbelje nije znao za zabranu!

Uradio je ono što se nije smelo

Objavljeno: 17:03h

Ispratili smo danas priču koja je stigla iz Španije, a koja glasi - Novak Đoković je u ponedeljak izašao na teren i odradio trening, iako su španska Vlada i Teniski savez ove zemlje dali dozvolu za treninge tek od 11. maja.

Kako nam je javljeno iz Noletovog PR tima, taj teniski klub iz Marbelje po imenu Puente Romano, nije imao informaciju da ne sme da se trenira u uslovima izolacije, jer mu je navodno saopštenje o takvom nečemu stiglo tek tog popodneva.

Oni nisu dobro protumačili ta pravila, pa su se saopštenjem za španske medije oglasili i pokušali sve to da isprave.

Dalje, kako saznajemo, nikakvih sankcija za Đokovića neće biti zbog ovoga, samo će morati da prekine sa treninzima do tog 11. maja, dakle, praktično još nedelju dana.

Na kraju, razjašnjene su sve nesuglasice između Novaka i španskog Teniskog saveza, pa se Srbin ovoga puta izvukao samo sa upozorenjem.

Podsetimo i kako je o ovom slučaju pisao španski "AS".

- U teoriji, sportski tereni se ne mogu otvoriti do prve faze popuštanja mera, a treninzi moraju biti individualni. Zapravo, Španska teniska federacija je u svom saopštenju jasno stavila do znanja da niko, ni savezni,, ni profesionalni teniseri, ne mogu da treniraju na terenima. Tako da nema dileme da li bi Đoković, koji nije španski rezident, trebalo da se drži ovih propisa, kojih bi svaki privatni klub trebalo da se drži!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.