OVAKVA SITUACIJA ODGOVARA RAFI I RODŽERU: Ali postoji jedna stvar koja će se baš svideti Novaku Đokoviću!
Foto: Starsport©

izneo stav

OVAKVA SITUACIJA ODGOVARA RAFI I RODŽERU: Ali postoji jedna stvar koja će se baš svideti Novaku Đokoviću!

Interesantne reči Soderlinga, koji veruje da Đoković može da prestigne Švajcarca po broju titula na najjačim turnirma na svetu

Objavljeno: 17:42h

Selektor Devis kup reprezentacije Švedske i bivši teniser Robin Soderling smatra da će Nadal i Đoković prestići Rodžera Federera po broju osvojenih Gren slem titula.

Čovek koji je pre 11 godina iznenadio Rafaela Nadala na Rolan Garosu ističe da je pitanje vremena kada Švajcarac više neće biti prvi po broju osvojenih Gren slem titula.

- Rafa će ove ili sledeće godine uzeti neki grend slem i stići Rodžera. Njega nikada ne smete da potcenite, ali kada se svi budu povukli, mislim da će Nadal ili Đoković imati najviše slemova - kazao je Šveđanin za “Skaj Sports.

Ipak, ističe da će pauza najviše prijati Nadalu i Federeru.

- Ako se pauza još nastavi, to će pomoći Rafi i Rodžeru da se oporave i produže svoje karijere. Videćemo kako će sve izgledati kada ponovo bude moglo da se igra - rekao je Šveđanin.

Rolan Garos je zakazan za 27. septembar, a Soderling veruje da će Nadal osvojiti novi pehar, a da će Đoković i Tim vrebati iz senke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.