TREBA LI DA ZNAMO ŠTA DORUČKUJE SVAKI DAN? NEKA NAM DA BANKOVNI RAČUN! Kolega teniser osuo paljbu po Đokoviću!
Novak Đoković, Foto: Starsport©

SVE ZBOG VAKCINE

TREBA LI DA ZNAMO ŠTA DORUČKUJE SVAKI DAN? NEKA NAM DA BANKOVNI RAČUN! Kolega teniser osuo paljbu po Đokoviću!

- Mislim da je vreme da Novak objavi celokupnu istoriju svog vakcinisanja

Objavljeno: 20:27h

Nastavljaju se napadi na lik i delo Novaka Đokovića posle izjave da nije siguran da li bi se vakcinisao protiv koronavirusa kako bi mu bilo dozvoljeno da putuje na turnire širom sveta.

Posle Endija Rodika, koji mu je baš sasuo svašta (ne baš u lice, preko društvenih mreža, ali bože moj...), na Tviteru se oglasio još jedan američki teniser. Tenis Sandgren je imao dovoljno odvažnosti da se verbalno "suprotstavi" najboljem na svetu.

U svojoj objavi ironično i provokativno je iskomentarisao Noletov javni nastup kada je sa nekoliko tenisera, Markom Pantelićem i ostalima pričao putem Instagram "lajv"-a.

Tenis Sandgren
Tenis Sandgren foto: EPA/Roman Pilipey

- Mislim da je vreme da Novak objavi celokupnu istoriju svog vakcinisanja. Takođe i svoju medicinsku istoriju. Takođe i brojeve bankovnih računa, a i to šta je jeo za doručak svakog dana prošle nedelje - napisao je Sandgren, koji je samo dan ranije izjavio da možda nikada više neće igrati u Kini. Toliko o njegovoj svesti...

On se sa Đokovićem u dosadašnjoj karijeri sastao dva puta, oba puta 2018. godine, oba puta na gren slem turnirima, i to na Vimbldonu i US openu. Naravno, Novak je oba meča rešio u svoju korist, a Sandgren je osvojio samo jedan set, tako da mu je bolje da trenira, nego što previše zauzima stavove preko društvenih mreža. Ima i ko i to treba da radi...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.