BAŠ DA VIDIM DA LI ZBOG VAKCINE NEĆE IGRATI GREN SLEMOVE: Nekad je hteo da bije Novaka, a sad ga opet provocira!
Endi Rodik je sada opet bio kritičan prema Đokoviću, Foto: Profimedia

opet pali vatru

BAŠ DA VIDIM DA LI ZBOG VAKCINE NEĆE IGRATI GREN SLEMOVE: Nekad je hteo da bije Novaka, a sad ga opet provocira!

Američki teniser je "pecnuo" srpskog tenisera povodom stava o vakcini protiv koronavirusa

Objavljeno:

Uzburkao je svet Novak Đoković svojom izjavom o vakcini protiv koronavirusa, koja, uzgred budi rečeno, još nije ni pronađena, a javljaju se i znani i neznani da kritikuju ili da podrže srpskog tenisera.

Među poslednjima koji je izneo svoje mišljenje o Đokovićevom stavu jeste Endi Rodik, bivši američki teniser koji je tokom karijere bio u veoma lošim odnosima sa Srbinom, čak je posle jednog meča hteo i da ga tuče u svlačionici, ali su poslednjih godina izgladili odnose.

Endi Rodik sada ponovo bocka Đokovića zbog vakcine
Endi Rodik sada ponovo bocka Đokovića zbog vakcinefoto: AP/Seth Wenig

Ipak, sada je ponovo kritički reagovao na račun srpskog tenisera, iako ga je u poslednjih nekoliko izjava hvalio kao igrača i ukazivao mu poštovanje.

- Ne moram da se složim sa nečijim sistemom verovanja, ali poštujem činjenicu da ga ima. Suština je da li veruje u vakcinaciju ili ne, ona je nešto najsigurnije da vrati tenis na globalnu scenu. Dakle, opet, Novak je to rekao sam. Ne moram da se složim sa njegovim stavom. On zna da će morati da donese odluku. Biće mi zanimljivo da vidim koliko je dubok njegov sistem verovanja, ako bude morao da propusti Gren slemove, jer ne želi da dobije vakcinu - rekao je Rodik.

Podsećamo da je Đoković izjavio da je on protiv toga da vakcina protiv koronavirusa bude obavezni uslov da bi putovao i igrao na turnirima, misleći pri tome da ne želi da je primi dok ona ne bude dovoljno proverena i testirana, te da će s pažnjom pratiti šta se dešava po tom pitanju.

Rodik je jedan od onih javnih ličnosti koji je ozbiljno shvatio pretnju koronavirusa svetu i nedeljama već daje izjave o tome i upozorava ljude da se pridržavaju pravila i ukazuje koliko je opasna ova pošast.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.