NOLE UPAO JELENI U LAJV NA INSTAGRAMU: Pitao je ženu do kada će smeti da igra tenis, odgovor ga nije zadovoljio!
Novak Đoković i supruga, Foto: Printscreen/Instagram

šire ljubav

NOLE UPAO JELENI U LAJV NA INSTAGRAMU: Pitao je ženu do kada će smeti da igra tenis, odgovor ga nije zadovoljio!

- Hajde da pričamo, ljubavi...

Objavljeno:

Jelena Đoković uključila se večeras putem "lajva" na Instagramu u razgovor sa pratiocima na ovoj društvenoj mreži, a u jednom momentu stigao joj je zahtev od supruga Novaka, sa sprata iznad onog na kom se ona nalazila, pa je isti sa oduševljenjem prihvatila.

- Gledam te svakog dana, sad te gledam i ovako! (smeh) Nismo se dugo videli, reci mi kako ti je prošao dan? - rekla je sa osmehom na licu Jelena, a Novak joj je odgovorio, u svom stilu:

- Hajde da pričamo, ljubavi... Ovako, dosta sam dugo spavao, imao sam malo vremena za sebe. Uključiću se ja za nekoliko dana ovako sa Marejom, biće zanimljivo.

- Mnogi su se javili jer žele da se zahvale na podršci koju si dao Italiji nedavno... - kazala je ona, pa ju je on prekinuo:

- Misliš - mi, ne ja. Mi, ljubavi, mi!

- Dobro, prenosim tuđe reči... Tako su rekli, nije važno... - dodala je ona.

- Volim te, Italija! - rekao je Novak, pa se osvrnuo na druge teme.

- Deca spavaju, trebalo bi da se ošišam... Sad sam vukodlak! Nisam još rešio da li ću se šišati, videću. Evo pitaju ljudi koliko ćeš mi dati još da igram tenis, evo odgovori molim te! - istakao je Nole.

- Imaš slobodu da igraš do kraja života, ako želiš! - kazala je ona.

- Do kraja života? Ne... To je previše - odgovorio joj je Novak, pa je Jelena otkrila da nisu razdvojeni, iako su pojedini u lajvu to pomislili.

- Vidite, ja sam dole, on je na spratu gore u našoj kući. Sve što treba da uradi je da siđe dole i da me vidi, pa da oboje budemo u jednom kadru - kazala je ona, a malo potom se Nole odjavio iz uključenja, pa je potom i Jelena kazala da je umorna i da ide da spava.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.