Novak posle tri dana izborio plasman u 1/4 finale i postao čovek od devet cifara! (FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

OSMINA FINALA ROLAN GAROSA

Novak posle tri dana izborio plasman u 1/4 finale i postao čovek od devet cifara! (FOTO) (VIDEO)

Pri rezultatu 3:6, 6:4, 4:1, meč se nastavio. Srbin je dobio dva gema za osvajanje trećeg seta, a onda u četvrtom posle mnogo muke overio plasman u narednu rundu
Objavljeno: 14:15h
Andrija Bulatović

Srpski teniserNovak Đoković posle dva dana pauze uspešno je nastavio pohod ka tituliRolan Garosa jer je posle četiri seta i više od tri sata savladao Španca Roberta Bautistu Aguta sa 3:6, 6:4, 6:1, 6:4. Gleda sopstvenu katastrofu u ne tako dalekoj budućnosti: Mari špijunirao Novaka u Parizu! (VIDEO) Dva dana je kiša odlagala duel, ali je Srbin u sredu od 12.40 nastavio da "šljaka" i za nešto više od sat vremena zakazao duel u četvrtfinalu sa Davidom Fererom ili Tomašom Berdihom. Ovom pobedom, Novak Đoković je postao prvi teniser koji je samo od tenisa zaradio preko 100 miliona dolara!

foto: Fonet
Đoković je sa lakoćom završio treći set i krenuo po plasman, ali je Španac bio i više nego motivisan da spreči Novaka u tome. Bautista je dominirao u određenim segmentima igre, a u jednom trenutku imao je dva gema prednosti, što je uplašilo srpske navijače koji su se nadali laganom trijumfu. Ali nije bilo ni izbliza tako. Gem za gem, poen za poen, nadmudrivali su se sve dok nije došlo do 5:5, a onda je Novak na iskustvo i smirenost rešio meč i osvojio plasman u četvrtfinale gde će igrati sa boljim iz duela Berdih - Ferer.
foto: Reuters
Mogli ste sa nama uživo da pratite ostatak duela. 7:5 - GOTOVOOOOOOOOOOOOOOO!!!! NOVAK JE U ČETVRTFINALU ROLAN GAROSA! 6:5 - Još samo malo!!! 5:5 - E sad "na razliku" ili taj-brejk
foto: Fonetap
4:5 - Napeto je na "Šatrijeu".... Ko će prvi do pobede ili gema? 4:4 - E sada je već druga priča, Srbin ima šansu da nastavi niz osvojenih gemova i pobedi u ovom dugom meču. 3:4 - Đoković uspeva da smanji zaostatak sigurnim udarcima i malim greškama protivnika. 2:4 - Bojimo se da ukoliko Novak ovako nastavi da igra, gledaćemo peti set.
foto: Reuters
2:2 - Ista priča, Srbin je uzvratio gemom na svoj servis. Bautista se neće tako lako predati danas. 1:1 - Vratio se Novak.

foto: Reuters
12:10

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.