BOŽE, UĐI U MOJU KUĆU! Đoković se javio iz karantina molitvom sa Ostroga: Moli se za Srbiju i ceo svet!
Novak Đoković je sa porodicom u kućnoj izolaciji, Foto: Printscreen/Instagram/djokernole

Poštuje uputstva nadležnih

BOŽE, UĐI U MOJU KUĆU! Đoković se javio iz karantina molitvom sa Ostroga: Moli se za Srbiju i ceo svet!

Najbolji srpski teniser se oglasio u ovim teškim trenucima za čitav svet

Objavljeno:

Novak Đoković se nije previše oglašavao prethodnih nedelja od kada je situacija sa pandemijom koronavirusa postala alarmantna u celom svetu.

Ipak, sada je osetio potrebu da se oglasi putem društvenih mreža i uputi apel svim ljudima na kugli zemaljskoj da se pridržavaju naredbi i uputstava nadležnih organa kako bi se smanjilo širenje i efekat ove pošasti koja odnosi na stotine života širom sveta svakodnevno.

I najbolji igrač planete je, kao i većina ljudi, poslušao apel da svi ostanu kod svojih kuća i da što manje izlaze vani, pa je tako na Instagramu objavio fotografiju svoje porodice iz kućnog karantina.

Na njoj vidimo kako Jelena uči sa decom, Stefanom i Tarom. Uz sliku je stigla i poruka, ali i molitva sa Ostroga kojom poručuje da se moli za sve ljude ovog sveta u ovim teškim i mračnim vremenima.

- Molim se za vaše zdravlje i vaše izlečenje. Neka Bog izleči svaku bolest koju imate bilo fizičku, mentalnu ili duhovnu. Neka vam podari zdravlje, energiju i sreću danas - glasi poruka Đokovića posle koje ide napisana molitva sa Ostroga:

- Da bismo dobili nešto što nikada nismo imali, moramo učiniti nešto što nikada nismo učinili. Kada nam Bog uzima nešto što ne možemo shvatiti, on nas ne kažnjava, već nam otvara ruke da primimo nešto još bolje. Božja Volja nas nikada neće odvesti negde gde nas Božja Milost neće zaštiti. Bože, uđi u moju kuću i oduzmi sve moje brige i bolesti, leči i bdij nadamnom i mojom porodicom, u božje ime. Amin - poručio je srpski teniser.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.