NOVAK ĐOKOVIĆ NAPRAVIO STRAVIČNU GREŠKU: Čim je stigao na novu destinaciju, upao je u velike probleme zbog korone!
Novak Đoković, Foto: Zorana Jevtić

NE DAJ SE, SRBINE

NOVAK ĐOKOVIĆ NAPRAVIO STRAVIČNU GREŠKU: Čim je stigao na novu destinaciju, upao je u velike probleme zbog korone!

Prvi teniser sveta izgleda da nije dobro promislio ovu situaciju

Objavljeno:

Novak Đoković je stigao u Marbelju, kako bi se u što lakšim uslovima u karantinu spremio za nastavak sezone (boga pitaj kad će to biti, ali on se sprema).

Nažalost, preksinoć je i u ovaj prelepi grad stigla korona i to u svom najalarmantnijem izdanju – Kosta del Sol, čiji je glavni grad Malaga, proglašena je za crvenu zonu.

Ono što je najvažnije – to je da su plaže zatvorene, kao i restorani. Ulicama krstari policija i pazi da se pravila poštuju. Restorani koji su se oglušili o naredbu prekida rada, zatvarani su policijskom naredbom na licu mesta. Obala i ostala šetališta su potpuno opusteli.

Novak Đoković
Novak Đoković foto: AP

Kako reče jedan turista koji je u Marbelju došao da potraži spas od sumorne svakodnevice u nekim drugim delovima Evrope - turistički raj se u jednom trenu pretvorio u avetinjski prazne ulice.

A tu je i Nole koji verovatno nije očekivao da će Španija postati druga najugroženija evropska zemlja posle Italije. Verovatno zbog toga i nije posle napuštanja SAD, kada su bili otkazani turniri u Indijan Velsu i Majamiju, izabrao da otputuje u Monte Karlo, gde živi – jer je veoma blizu Italije.

Otišao je u Marbelju, gde ima vrhunske uslove i za odmor i za rad, ali preksinoć se situacija promenila za 180 stepeni i situacija sigurno nije prijatna.

Đoković svakog proleća deo priprema za turnire na šljaci odradi u Marbelji, u TK Puente Romano. Njegov vlasnik je Pepe Imas, neka vrsta sportskog psihologa, koji je često radio a verovatno to čini i sada, sa najboljim teniserom sveta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.