OD NJEGA TO NISMO OČEKIVALI: Legenda kaže da Đoković nije najbolji teniser ni u svojoj eri, a kamoli u istoriji!
Novak Đoković, Foto: EPA/Roman Pilipey

Zašto?

OD NJEGA TO NISMO OČEKIVALI: Legenda kaže da Đoković nije najbolji teniser ni u svojoj eri, a kamoli u istoriji!

Neverovatne reči nekoga ko je do sada uvek izgovarao niz pohvala na račun srpskog igrača

Objavljeno:

Legendarni Rod Lejver koji je do sada uvek govorio pohvalno o Novaku Đokoviću, sada je rekao nešto što se baš i neće svideti njegovim navijačima.

Australijanac koji je do pojave srpskog tenisera bio rekorder sa 6. titula na Australijan openu, istakao je da bez obzira na to šta Nadal i Đoković budu uradili do kraja svojih karijerera, Rodžer Federer će biti uvek ispred njih kada je reč o najboljem igraču.

Rod Lejver
Rod Lejverfoto: EPA / Julian Smith

Lejver je upitan da da svoj komentar o polemici koja traje već godinama ko je od ove trojice igrača najbolji u istoriji, ali on smatra da se nikada ne može govoriti o najboljem teniseru u istoriji, već samo u jednoj eri.

- Sve što možete da kažete za nekoga je da je najbolji u eri u kojoj igra. A ja bih tu stavio Rodžera Federera - poručio je Lejver stavivši Švajcarca ispred Španca i Srbina.

On je dodao da usled razvoja tehnologije su u današnje vreme toliko dobri igrači.

- Moderna tehnologija kojom se sada izrađuju reketi čini ovaj sport lakšim. Da su Federer, Nadal ili Đoković igrali igrali sa drvenim reketima, ne bi mogli da izvedu neke od udaraca koje sada izvode - poručio je Lejver.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.