NOLE ZNA DA JE NA KAŠIKU NAJBOLJE! Koliki je car Đoković?! Uzeo da jede posle finala i davao intervju istovremeno!
Novak Đoković je ogladneo posle pobede u finalu, Foto: Printscreen/Twitter/@AustralianOpen

Ogladneo čovek

NOLE ZNA DA JE NA KAŠIKU NAJBOLJE! Koliki je car Đoković?! Uzeo da jede posle finala i davao intervju istovremeno!

Srpski igrač se izvinio, ali morao je da nastavi sa jelom jer je bio veoma gladan

Objavljeno: 16:20h

Novak Đoković je osvojio novi Australijan open, svoj 8. u karijeri pobedom nad Dominikom Timom.

Najbolji srpski teniser i od ponedeljka ponovo prvi igrač sveta, nastavio je da nam donosi radosti i ređa svoje uspehe, te njima ispusuje stranice istorije tenisa.

A kada igrate četiri sata i 5 iscrpljujućih setova onda je normalno da ogladnite, tako je srpski teniser posle svečane ceremonije uzeo da jede neku hranu koja je već bila pripremljena.

- Gladan sam. Prošlo je dosta vremena od kada sam jeo poslednji put - rekao je Đoković novinaru koji ga je intervjuisao za sajt Australijan opena, da bi potom njih dvojica nastavili priču dok je srpski teniser nastavio da jede.

- Naravno da ljudi očekuju da se osećam specijalno i da kažem to i da cenim ovaj trenutak, što i jeste istina, ali iskreno mislim da najveće divljenje i razumevanje uspeha, posebno ovde u Australiji koju volim najviše, dogodi se tek kada ja "usporim stvari" sa tenisom. Teško je da kada počnete sezonu, osvojite Gren slem, to je poseban trenutak naravno, i čak iako ste to uradili ranije, privilegija da osvojite toliko Gren slemova, imao sam toliko prilika, ali mislim da pravo razumevanje uspeha dolazi vremenom kada imate vremena. Trenutno sada sezona je u toku, uskoro ću da vidim ženu i decu i uzbuđen sam zbog toga jer ih nisam video 5 nedelja i posle toga sezona ide dalje. Igraću turnire za nekoliko nedelja, ali želim da kažem da sam dirnut podrškom koju sam imao ponovo. Bio je taj poseban događaj kada smo skupljali sredstva za pomoć Australiji zbog ogromnih požara i mislim da je to najposebniji trenutak koji sam imao na "Rod Lejver areni", iskreno, bez obzira na sve moje pobede ovde. Bio sam na terenu sa Rafom, Rodžerom, Serenom i ostalima, skupili smo više od 4 miliona dolara pomoći i to je bilo stvarno posebno - rekao je Đoković.

Potom je usledilo pitanje o ogromnoj podršci srpskih navijača koju ima u Australiji.

- To je ostvarenje sna. Toliko mojih Srba živi u Australiji i dolazi da me podrži. Znam da mnogi od njih nisu mogli da nađu karte i budu na tribini i zato jedva čekam da vidim koliko ih ima ispred i da im se zahvalim. Stvarno sam blagosloven time - rekao je Đoković, a potom se navijačima obratio na srpskom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.