ĐOKOVIĆ JE JAK KAO MEDVED! Novak dominirao, nije dao Federeru nikakvu šanse! Kakve reči na račun igre Srbina!
Evropski mediji oduševljeni kako je odigrao Novak Đoković, Foto: Profimedia

Oduševio

ĐOKOVIĆ JE JAK KAO MEDVED! Novak dominirao, nije dao Federeru nikakvu šanse! Kakve reči na račun igre Srbina!

Mediji su prosto oduševljeni igrom srpskog igrača

Objavljeno:

Pobeda srpskog tenisera Novaka Đokovića protiv Rodžera Federera u polufinalu Australijan opena u tri seta izazvala je reakciju svetskih medija.

Srbin je uspeo da se plasirala u osmo finale Gren slema u Melburnu, gde će se u nedelju boriti za osmi trofej, ukupno 17. u karijeri na najvećim turnirima.

Nemački mediji u prvim reakcijama primećuju veliku nadmoć Đokovića nad indisponiranim Bazelcem piše "Dojče vele" i izdvaja neke od naslova iz vodećih medija u Nemačkoj.

Novak Đoković je odigrao sjajan meč protiv Federera
Novak Đoković je odigrao sjajan meč protiv Federerafoto: EPA/Lukas Coch

- Jak kao medved, Đoković ulazi finale Otvorenog prvenstva Australije - tvitovao je nemački "Skaj sport" odmah posle meča.

"Zidojče cajtung" piše da je "Đoković ušetao u finale i bez ikakvih problema savladao je Federera" - dok informativni portal "Der Vesten" objavio je veliki naslov: "Đoković počistio Federera".

Mediji navode da je počistio Švajcarca
Mediji navode da je počistio Švajcarcafoto: EPA/Michael Dodge

- Đoković ubedljivo pobedio u duelu superstarova - naslov je objavljen u "Špigelu onlajn", dok sportski portal "Sport.de" donosi naslov "Glatko u tri seta! Đoković dominirao u duelu giganata! "Đoković nije dao Federeru nikakvu šansu" naslov je u "Frankfurter algemajne cajtungu" koji primećuje da će Đoković u finalu čekati još jednog igrača koji govori nemački!

Drugom teniseru sveta i sedmostrukom šampionu Australijan opena rival u nedeljnom finalu od 9.30 biće bolji iz duela u kom se sastaju Dominik Tim i Aleksander Zverev.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.