OVAKO NEŠTO MI SE NIJE DEŠAVALO: Nole mislio da ima problem sa sočivima, ali desilo se nešto gore od toga!
Novak Đoković, Foto: EPA/Michael Dodge

AJAO!

OVAKO NEŠTO MI SE NIJE DEŠAVALO: Nole mislio da ima problem sa sočivima, ali desilo se nešto gore od toga!

Ovo definitivno ne valja pred duel sa Rodžerom u polufinalu Australijan opena

Objavljeno:

Novak Đoković je pobedio Miloša Raonića u utorak pre podne, ali definitivno mu nije bilo lako. Ponajviše zbog toga što u jednom momentu nije mogao da vidi ništa na jedno oko.

Sada je objasnio šta mu se zapravo događalo, a što bi moglo da nas poprilično zabrine pred duel sa Rodžerom Federerom.

- Iskreno, mislio sam da je sa sočivima problem, ali to je više bilo povezano sa glavoboljom i bolovima u stomaku – tako mi je rekao fizio, mislim da je u pitanju migrena, sad baš osećam glavobolju - rekao je Đoković u razgovoru sa srpskim medijima posle meča sa Raonićem, a na konferenciji se pojavio relativno brzo posle četvrtfinalnog okršaja.

Nole i Raonić
Nole i Raonić foto: EPA/Lukas Coch

- Ne znam, ovako nešto mi se do sada nije često dešavalo. Obično mi se desi kada sam baš umoran. Ono što mi je čudno je da mi se desilo usred meča, i tih tri-četiri gema nisam video skoro ništa na jedno oko. Imao sam veliku sreću da doguram do taj-brejka. U taj-brejku sam se smirio i mogao ponovo da odigram na željeni način. Iskreno, ne brinem se da će to biti problem, jer imam dva dana do sledećeg meča, i mislim da će do meča sa Federerom sve biti dobro - objasnio je Đoković srpskim medijima u Melburnu šta je uzrokovalo ovu vanrednu situaciju.

U Australiji se u narednim danima očekuju velike temperature - pa i preko 40 stepeni.

- Vremenske prilike svakako mogu da utiču na uslove igre. Kao što ste videli, protiv Raonića je bilo dosta hladnije u odnosu na dnevnu temperaturu, što je meni više odgovaralo – jer se u tim uslovima malo uspori lopta i to utiče na brzinu njegoivog servisa. Doduše, Miloš je bez obzira na to svejedno servirao oko 210, 220 kilometara na čas. Svejedno, dobro je što su bili takvi vremenski uslovi – i to mi je pogodovalo večeras. Na prirodu ne možemo da utičemo, već moramo da joj se prilagodimo. Kada je toplije, lopta se kreće brže kroz vazduh, to je nešto što Federeru odgovara, jer on voli da igra brzo. S druge strane, verovatno čemo igrati u terminu od 19 časova – kada će verovatno biti hladnije. I pored svega toga, meni izuzetno odgovara da igram na ovom terenu; mao sam velike uspehe i protiv njega ovde, nekoliko puta sam ga pobedio, tako da se sasvim radujem našem novom susretu - ističe Novak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.