I JELENA ĐOKOVIĆ JOJ POSLALA PORUKU DA JE VOLI: Ovime je pokazala da nikad nije bila ljubomorna na nju!
Jelena Đoković se družila s njom dok su živele jedna pored druge, Foto: Dado Đilas

Nedostajaće joj

I JELENA ĐOKOVIĆ JOJ POSLALA PORUKU DA JE VOLI: Ovime je pokazala da nikad nije bila ljubomorna na nju!

Supruga Novaka Đokovića je takođe čestitala na sjajnoj karijeri bivšoj komšinici

Objavljeno:

Karolina Voznijacki, jedna od najboljih i najuspešnijih teniserki u poslednjoj deceniji, završila je svoju karijeru porazom u 3. kolu Australijan opena, jedinog Gren slema koji je ikada osvojila.

I čitav teniski svet i ljubitelji "belog sporta" su tužni zato što više neće gledati jednu od najboljih, ali i najlepših igračica koja je rešila da se penzioniše sa 29 godina.

Poruke zahvalnosti i želje za srećnu penziju joj stižu sa svih strana, a među onima koji su joj se javili jeste i Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića.

- Volim te, devojko! Ti si posebna. Čestitam ti na neverovatnoj karijeri. Nedostajaće mi da te viđam na žrebu. Srećno i vidimo se - poručila je Jelena

To što se Jelena oglasila putem Tvitera ne bi trebalo da čudi s obzirom da je Voznijacki bila komšinica Đokovićima u Monte Karlu sve do svoje udaje za američkog košarkaša Dejvida Lija.

1 / 10 Foto: EPA/Scott Barbour

S obzirom da su živeli kuća do kuće, odnosno, vila do vile, Novak i Jelena su često provodili vreme sa Karo, a neki su čak govorili da ima nešto više između srpskog tenisera i atraktivne Dankinje.

Međutim, Jelena je i ovim gestom potvrdila da je takve priče nikada nisu doticale, niti da je bila ljubomorna na komšinicu.

Podsećamo da je i Novak poslao poruku Karolini koja je emitovana po završetku njenog poslednjeg meča, što možete videti OVDE.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.