Đoković je novi vladar Madrida: Kada se igra na šljaci, Mari nema šanse protiv Novaka! (FOTO) (VIDEO)

KRALJ ŠPANIJE

Đoković je novi vladar Madrida: Kada se igra na šljaci, Mari nema šanse protiv Novaka! (FOTO) (VIDEO)

Srpski teniser je u finalu savladao Endija Marija rezultatom 6:2, 3:6, 6:3 i tako stigao do svog 29. Mastersa u karijeri
Objavljeno: 21:31h

Posle dve godine pauze, Novak Đoković se vratio u Madrid i osvojio ga, po drugi put u karijeri! Srpski teniser je u finalu savladao Endija Marija rezultatom 6:2, 3:6, 6:3 i tako stigao do svog 29. Mastersa u karijeri čime se ponovo vratio na lidersku poziciju kada je broj osvojenih trofeja na ovim takmičenjima u pitanju.

U prvom setu videli smo fantastičnu igru srpskog tenisera o čemu svedoči rezultat uvodnog dela igre. Ipak, u nastavku je usledio pad koncentracije prvog reketa sveta, što je Britanac (koji nije imao šta da izgubi) znao da iskoristi. Međutim, kao i puno puta u karijeri srpski teniser je bio najbolji kada je to bilo najpotrebnije i uspeo je da stigne do novog trofeja!
Ovo je bio 32. duel ova dva tenisera i 23. pobeda srpskog tenisera, koji i dalje nema poraz na šljaci protiv Endija.

TOK MEČA: KRAJ MEČA - SRPSKI TENISER JE POBEDNIK REZULTATOM 2:1! Treba reći da je srpski teniser spasao sedam brejk lopte u gemu u kom je servirao za pobedu!
* Đoković pravi novi brejk, koji potvrđuje i odlazi na 5:2! Endiju treba čudo da bi se vratio u meč.
* Kao i drugom setu, Novak duplo greškom poklanja brejk Mariju! * Đoković se vratio na nivo igre iz prvog seta. Srpski teniser ima 2:0 u odlučujućem delu igre!
DRUGI SET JE ZAVRŠEN REZULTATOM 6:3 U KORIST MARIJA
* Čini se da će se igrati treći set. Britanac ima 5:2 u drugom setu!
* Mari stiže do brejka u drugom setu! Đoković mu je duplom servis greškom poklonio svoj servis gem. * Prva tri gema drugog seta donose nešto bolju igru Britanca, koji trenutno vodi rezultatom 2:1, bez brejka prednosti.
PRVI SET JE ZAVRŠEN 6:2 U KORIST SRPSKOG TENISERA!
* Nerealno je koliko dobro na terenu izgleda Novak! Već je stigao do prednosti od 4:1 uz dva brejka!
Meču prisustvuje i legendarni Luis Figo!
* Već u prvom gemu, Srbin je uspeo da iskoristi drugu brejk loptu i da oduzme servis Britancu, da bi u narednom gemu uspeo da potvrdi brejk!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.