SRPSKI NAVIJAČI PREKINULI LEGENDARNOG KURIJERA USRED INTERVJUA S NOVAKOM: Kad je to spomenuo, usledile su ovacije!
Novak Đoković s legendarnim Petom Kešom, Foto: Printscreen/Twitter/@wwos

Posle pobede nad Itom

SRPSKI NAVIJAČI PREKINULI LEGENDARNOG KURIJERA USRED INTERVJUA S NOVAKOM: Kad je to spomenuo, usledile su ovacije!

Ponosni su na sve srpske tenisere

Objavljeno: 09:40h

Novak Đoković je ostvario i drugu pobedu u Melburnu, pošto Tacuma Ito nije uspeo da pruži značajniji otpor drugom igraču sveta.

Srpski teniser se plasirao u 3. kolo Australijan opena posle samo sat i 36 minuta borbe na terenu, a jedino kada je zapretio je bilo tokom drugog seta, ali vrlo malo.

- Moram da mu odam priznanje na borbi do samog kraja, u drugom setu je bio jako blizu. Uslovi nisu bili sjajni, vetrovito je i nekada je nepredvidivo gde će lopta otići. Bio je veoma agresivan, servis mi je mnogo pomogao danas.

Voditelj programa na terenu "Rod Lejver Arene", čuveni bivši teniser Džim Kurijer, potom je pomenuo osvajanje ATP kupa pre desetak dana i tada su nastale ovacije na tribinama, posebno od strane srpskih navijača, zbog čega Keš nije mogao da završi pitanje.

Ipak, nakon toga su porazgovarali baš o vetru s kojim se borio Đoković na ovom meču i koji je i sam pominjao.

- Vetar ume da vas brzo izvede iz komforne zone, dosta toga zavisi i od toga protiv koga igrate. Znao sam kakav protivnik me čeka i da ću morati da koristim spin i slajs, da izlazim povremeno na mrežu, uspeo sam.

Novaka u narednoj rundi takođe očekuje Japanac, Jošihita Nišioka.

- Igram očigledno sa svim dostupnim japanskim igračima (hahaha). Pripremiću se slično kao za ovaj danas, iako je Nišioka levoruk igrač. Vrlo je brz, verovatno jedan od najbržih. Igrao sam protiv njega u Dejvis kupu, znam šta da očekujem od njega - poručio je najbolji srpski igrač.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.