NOLE I VIKTOR PUCALI OD EMOCIJA: Doveli su Srbiju na vrh, a od njihovih reči ćete se naježiti!
Foto: epa/Mark Evans

DOKTORI!

NOLE I VIKTOR PUCALI OD EMOCIJA: Doveli su Srbiju na vrh, a od njihovih reči ćete se naježiti!

Svaka čast, majstori!

Objavljeno:

Srbija je savladala Španiju u finalu ATP kupa, a poslednji poen doneo je dubl Viktor Trocki/Novak Đoković.

Oni su bili emotivni na kraju meču, ali potom i veoma raspoloženi za šalu.

Novak je rekao da su ovo momenti za ceo život.

- Sećaću se ovoga celog života. Ovo je jedan od najlepših momenata u mojoj karijeri. Rekli ste, imao sam sreću što imam divnu karijeru, ali igrati za državu, sa nekim od najboljih prijatelja, nakon dugo vremena, to je nešto posebno. Bilo je posebno gledati Viktora, svi su imali udeo u ovome - rekao je Emotivni Nole, a potom se ubacio i Vića:

- Prvo bih se zahvalio Novaku što je igrao sa mnom, uvek je to veliko iskustvo. Ne mogu da opšiem rečima. Sećaću se ovoga čitavog života. Bez tima ne bi uspeli. Vratili smo se snažno posle moje greške i ostali jaki do kraja. Hvala bre, idemo - prodrao se Vića.

Zatim se Nole dotakao i značaja Dušana Lajovića.

- Veliki timski rad, Dušan je igrao najbolji tenis na betonu ikada - rekao je Nole, a zatim poveo nacijanje skandirajući - Dule, Dule, Dule!

- Neverovatno divan momak, toliko je radio i borio se da bi došao ovde. Doprinos mu je bio veliki. Nije ceo tim ovde, ima nekoliko prijatelja koji nam nedostaju. Hvala svima, nadam se da ćemo nastaviti sa ovim - rekao je Viktor.

- Idemo nazad u Srbiju da slavimo. I ovde ima dosta Srba. Viktor mora da spava, a ja ne moram, ako hoćete da pravimo žurku, spremite se - zapalio je Nole publiku!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.