JELENA DOKIĆ SKRHANA ZBOG TRAGEDIJE: Zlostavljao je otac, imala problem sa žlezdama, ali ovo ju je najviše pogodilo
Jelena Dokić, Foto: Printscreen/Youtube

STRAŠNO!

JELENA DOKIĆ SKRHANA ZBOG TRAGEDIJE: Zlostavljao je otac, imala problem sa žlezdama, ali ovo ju je najviše pogodilo

Jelena se u ponedeljak oglasila putem Instagrama gde je ostavila emotivnu poruku

Objavljeno:

Јelena Dokić је bivša srpsko/australijska teniserka rođena u Osijeku, a osim po svojim rezultatima, poznata je i po zaista tragičnoj porodičnoj priči.

Bila je jedna od najperspektivnijih teniserki, igrala je u polufinalu Vimbldona i 2002. godine bila četvrta na WTA listi.

Osvojila je šest turnira, a karijeru je završila kada su se pojavili problemi sa štitnjačom. Osim zdravstvenih problema, veće posledice po nju ostavili su loši odnosi s ocem koji ju je, prema njenim tvrdnjama, godinama zlostavljao i naterao da igra za Srbiju, a posebno je bio nezadovoljan nakon što se zaljubila u Hrvata Tina Bikića s kojim je otišla da živi u Zagreb.

- Kada se pojavila informacija da se zabavljam s Hrvatom Tinom Bikićem za nekoliko sati ime mog oca pojavilo se na ekranu mobilnog telefona. Nisam se javljala. U očevim očima to je nešto najgore što sam mogla da uradim jer bi on verovatno radije da sam s teroristom nego s Hrvatom i katolikom - rekla je Jelena i dodala:

- Vrištao je u slušalicu: ''Ti si smrdljiva, užasna ku**a. S neprijateljem si. Osramotila si me.

- Bez obzira na emotivno zlostavljanje, nastavila sam da mu šaljem novac. Svakih nekoliko nedelja po 200 hiljada dolara. To sam radila u nadi da ću imati mira i da će naći sreću. Umesto toga zagorčavao mi je život.

Jelena se u ponedeljak oglasila putem Instagrama gde je ostavila emotivnu poruku zbog požara koji haraju Australijom i koji su naterali ljude na beg - naređena je evakuacija za 10 hiljada ljudi iz Viktorije, Južne Australije i Novog Južnog Velsa.

U pomoć je stigao vojni brod koji preuzima po 1000 ljudi. Bilans stradalih za sad iznosi najmanje 17 ljudi, dok ih se 28 smatra nestalima, a nestala je i desetina populacije predivnih koala. Fotografije s mesta nesreće su dramatične i srceparajuće, a njih je podelila i Jelena Dokić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.