UPOZNAJTE NAJGOREG TENISERA IKADA! Bogati mama i tata mu kupili mesto na turniru, a on ni lopticu ne ume da udari!
Artem Bahmet - najgori igrač u istoriji tenisa, Foto: Printscreen/Twitter/@stokaljona

Skandalozno

UPOZNAJTE NAJGOREG TENISERA IKADA! Bogati mama i tata mu kupili mesto na turniru, a on ni lopticu ne ume da udari!

Na stranu što nije osvojio nijedan poen, nego i njegova kretnja, ponašanje, servis i pokušaj udaraca pokazuju koliko nema veze s vezom

Objavljeno:

Znate ono kada dete ima neku želju ili hir, a roditelji mu je ispune bez obzira što recimo uopšte nema talenta za to?! E pa upravo takva stvar se dogodila u tenisu i možemo reći da je reč o čistoj bruci "belog sporta".

Svet je u Dohi na fjučers turniru (M15) video najgoreg tenisera ikada koji profesionalno, pa ne možemo reći da se bavi, već bi se pre reklo pokušava da se bavi ovim sportom.

Razlog jednostavan - talenta i kvaliteta nema nikakvog.

Iako je reč o mladom igraču, pošto su ovi ITF turniri namenjeni mlađim igračima, kako bi sticali iskustvo pre nego što krenu da igraju na čelendžerima i kasnije na ATP turu, svako ko je pogledao ijedan snimak ovog meča mogao da je uvidi da bi verovatno i neko koga bi pokupili sa ulice igrao bolje od njega.

U pitanju je Ukrajinac Artem Bahmet koji je bio toliko loš u meču protiv Kritina Koajkula, da ne samo što je izgubio 6:0, 6:0, nego nije osvojio apsolutno ni jedan jedini poen u celom meču.

Da stvar bude još gora, na terenu se jasno videlo da je reč o momku koji nema blage veze sa tenisom, dovoljno je samo videti kako servira, kako se namešta na udarac i na kraju krajeva kako promašuje lopticu koja uopšte nije bila teška za uhvatiti.

Na internetu je odmah proglašen za najgoreg tenisera ikada.

Kako se spekuliše, reč je o razmaženom sinu bogatih roditelja koji su želeći da mu udovolje, mu kupili mesto na ovom turniru.

Samim time se aludira i da je na delu bila korupcija, što je još skandaloznije, jer je reč o turniru na kome učestvuju deca od 15-17 godina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.