ĐOKOVIĆ ODLUČIO DA NAPRAVI VELIKU PROMENU ZA SLEDEĆU SEZONU: Novak želi tako, a Vajda i ja smo se složili!
Goran Ivanišević i Marijan Vajda, Foto: EPA/Andy Rain

Nije to do sada radio

ĐOKOVIĆ ODLUČIO DA NAPRAVI VELIKU PROMENU ZA SLEDEĆU SEZONU: Novak želi tako, a Vajda i ja smo se složili!

Hrvatski stručnjak je ispričao koji je plan drugog igrača sveta za narednu godinu

Objavljeno: 09:11h

Novak Đoković je napavio plan priprema i raspored turnira za novu tenisku sezonu, a uprkos brojnim spekulacijama o rastanku, Goran Ivanišević će ostati u njegovom stručnom štabu.

Ipak, srpski teniser je odlučio da unese jednu promenu, a to je da na Gren slemovima će ga pratiti jedan trener, što je potvrdio sam hrvatski stručnjak.

- Evo, Novakove pripreme kreću 9. decembra u Monte Karlu, zatim idem s njim 16. decembra za Abu Dabi gde će igrati egzibiciju i ostajem još do Božića u Dubaiju. Onda Marijan Vajda preuzima i ide s njim za Australiju gde će se igrati ATP Kup. Vajda ide s njim i na Australijan Open, dogovorili smo se da ćemo ići svaki na polovinu turnira. Dva Grend slema ja, dva on. Plan je za sada da idem na Vimbldon i US Open. Novak je izrazio želju za jednim trenerom na Gren slemu, što je po meni dobro, a i Marijanu je dobro i tako se stvori nekako intimnija atmosfera. - rekao je Ivanišević za "Jutarnji".

Goran Ivanišević je pričao o saradnji sa Đokovićem
Goran Ivanišević je pričao o saradnji sa Đokovićemfoto: EPA/Peter Klaunzer

On je u ovom intervjuu i ispričao kako je to biti uz jednog od najboljih tenisera ikada.

- Očekivanja su uvek velika, pogotovo kada radiš s igračem kao što je Novak kod kojeg je i samo finale neka vrsta neuspeha. Kako mi je u loži dok ga gledam? Ma kuva u meni, non-stop su kamere na tebi i moraš da glumiš kao dobro mi je, a poleteo bih da mogu. No, smiren sam kao trener, iako mi ljudi ne veruju. Moraš da budeš pozitiva i volim to da radim - ispričao je Hrvat.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.