IZNEVERIO SAM CEO TIM, A JANKA POSEBNO: Potresna ispovest Viktora Troickog!
Nole i Zimonjić teše Viktora, Foto: Printscreen/Youtube

ODJECI DEJVIS KUPA

IZNEVERIO SAM CEO TIM, A JANKA POSEBNO: Potresna ispovest Viktora Troickog!

Ne daj se, Viktore, biće bolje

Objavljeno: 11:53h

Viktor Troicki i dalje ne može da "obriše suze" posle poraza od Rusije u četvrtfinalu Dejvis kupa u Madridu, za koji krivi isključivo sebe.

- U potpunom sam šoku otkad smo izgubili i drži me, iskreno, i dalje... Nikad gore nisam prihvatio poraz i ne znam kad će me proći - rekao je Viktor Troicki za "Sportski žurnal" posle poslednjeg meča koji je odigrala sjajna generacija teniske reprezentacije Srbije, tu posebno mislimo na Janka Tipsarevića.

- Nisam ni sad siguran šta se dogodilo. U trenutku se sve srušilo, a bili smo na udarac od pobede. Ne mogu da kažem da sam se uplašio, ali pritisak je bio veliki u tim trenucima. Sve mi je prolazilo kroz glavu, svaki udarac i svaka propuštena šansa, prilika koju smo imali. Zaista velika šteta - podsetio se na neiznuđenu grešku prilikom meč lopte za Srbiju.

Prvi njegov komentar posle poraza bio je "Bog dao, Bog uzeo".

- To sam rekao odmah posle meča dok nisam znao šta pričam. Mislim da smo, iako je ovo bilo četvrtfinale, imali veliku želju i veliku šansu da odemo do kraja, ali ovog puta nam se nije dalo. Beskrajno mi je žao i krivo, nadam se da će biti još prilika za osvajanje 'salatare - istakao je Viktor, koji tvrdi da mu je poraz od Karena Hačanova i Andreja Rubljeva u dublu najteži u karijeri.

- Definitivno najteži! Bilo je jako emotivno, posebno što je Janko tu završio profesionalnu karijeru i nekako sam se osećao kao da sam izneverio ceo tim greškama na kraju - nastavio je Viktor da krivi sebe za

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.