Nadalov stric počeo sa psihološkim igricama: Novak ne bi bio to što jeste da Rafa i Rodžer nisu pali!

Kaže da je imao sreće

Nadalov stric počeo sa psihološkim igricama: Novak ne bi bio to što jeste da Rafa i Rodžer nisu pali!

Toni Nadal je komentarisao Đokovićevu dominaciju svetskim tenisom
Objavljeno:

Stručni štab Rafaela Nadala počeo je sa psihološkim igricama, iako je do početka Rolan Garosa ostalo više od mesec dana. Ipak, iz tabora španskog tenisera, već su krenuli u "psihološki rat" sa Novakom Đokovićem. Tako je trener i stric "kralja šljake", Toni Nadal, komentarisao dominaciju Srbina svetskim tenisom poslednjih godina, i rekao da, uz dužno poštovanje, on ne bi bio tu gde jeste da se nije dogodio pad u igri Rodžera Federera i Nadala.

- Đoković je neverovatan teniser, ne samo sada nego oduvek, znao sam da će biti jedan od najboljih čim sam ga video, pa i jedan od najboljih u istoriji, što je sada slučaj - rekao je Toni, a onda je uputio "otrovne strelice". - Ipak, mislim i da se desilo nešto što je dobro za njega. Ne želim da zvuči kao da Novak ne zaslužuje mesto na kojem se nalazi, ali istina je da se nije takmičio sa najboljom verzijom Federera. U prethodnih godinu i po dana Đoković je osvojio mnogo, a Federer očigledno nije na nivou na kojem je bio 2006, 2008. ili 2009. godine.
- Takođe, ni Rafa nije na nivou na kojem je bio ranije, pa ni na onom iz 2013. godine. Rafa 2014. i 2015. nije isti, a tada je Novak počeo da pobeđuje - rekao je Toni Nadal, ali je na kraju priznao da ako prvi reket planete nastavi da igra na ovom nivou, onda će sigurno biti najbolji u istoriji. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.