POLUDEO I KRENUO DA DIVLJA NA KONFERENCIJI: Ovde niko ne ceni moj uspeh, a vi me pitate šta mi nedostaje?!
Vavrinka i Đoković, Foto: EPA/Brian Hirschfeld

atp, bazel

POLUDEO I KRENUO DA DIVLJA NA KONFERENCIJI: Ovde niko ne ceni moj uspeh, a vi me pitate šta mi nedostaje?!

Na pitanje jednog novinara šta je potrebno da bi se vratio na nekadašnji nivo, inače mirni i staloženi Vavrinka je prosto eksplodirao

Objavljeno:

Švajcarski teniser Stan Vavrinka ljut je na novinare u Švajcarskoj jer imaju osećaj da ne vrednuju dovoljno sve što je uradio u proteklom periodu.

Na pitanje jednog novinara šta je potrebno da bi se vratio na nekadašnji nivo, inače mirni i staloženi Vavrinka je prosto eksplodirao.

- Imam utisak da ovde, u ovoj sobi i u Švajcarskoj uopšte smatraju ja nisam imao dobru godinu. Možda preterujem, ali iskreno tako osećam i moram da priznam da ne uživam da pričam za švajcarske medije. Ja sam 15. u ATP trci, još mogu da se kvalifikujem za ATP finale i vi me pitate, šta mi nedostaje da bih bio na najvišem nivou - izjavio je osvajač tri Grend slem titule.

Stanislas Vavrinka
Stanislas Vavrinka foto: EPA

Potom je podsetio na svoje uspehe.

- Ko je osvajao Grend slem turnire poslednjih nekoliko godina? Ja sam jedini van velike četvorke ko je uspeo tri puta da osvoji trofej. To ne sme da se zaboravi. Vratio sam se ove sezone posle ozbiljne povrede, 15. sam u ATP trci, bio sam povređen posle US Opena i igrao sam u finalu Antverpena. Jedan sam od nekoliko igrača koji su pobedili Đokovića, mada je on morao da predam meč na US Openu. I onda me pitate šta je potrebno da opet osvojim Grend slem - ljuti se Vavrinka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.